Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życie takie jest

Nie chcę CIERPIEĆ.... pomóżcie mi...

Polecane posty

Gość życie takie jest

Mój facet mnie wyzywa...od kurew,śmieci itd. Nie ma nawet podstaw. Zawsze byłam uczciwa wobec niego, najwierniejsza ze wszystkich kobiet... Liczył się tylko on. A on tak mnie ranił i rani. Kazdy sms do mnie to juz wmawia mi, ze to pewnie jakiś facet... Zawsze bierze ode mnie telefon i sprawdza kto napisal itd. On nawet kąpie się ze swoimi telefonami... A mi wmawia okrutne rzeczy.. Nigdzie nie wychodzę. Tylko praca i dom. A i tak zle..:( Boże gdybym ja naprawdę była taka jaką on mnie opisuje. Mowie mu że doceni to co miał, ale kiedys jak pozna dziewczyne wlasnie taką kurwę! Nigdy nie miał nawet podstaw aby mnie tak nazwać:( Nigdy przyżekam! Krzywdzi mnie tak bardzo. A ja nie umiem sobie z tym poradzić, by powiedziec mu, że to definitywny koniec. Boje sie ujrzec go z inną kobietą, tylko dlatego! Jestem taka młoda, tyle chwil w moim życiu pięknych... wszystko to niszcze:( Umieram powoli:( Szczerze juz nawet nie płaczę, bo nie mam w sobie łez, tyle ich wypłakałam.. Tragiczne mam życie.. rujnuje mnie od środka. Przepraszam, że tak się rozpisałam, to tylko malutki skrót tego wszystkiego.. Echhh... Jak sie przełamać i to zakończyć.

Gość iaella
Poszukaj, gdzieś tu na forum jest temat dotyczący molestowania psychicznego, poczytaj sobie, może da Ci "kopa" do zerwania tej relacji. Uciekaj jak najszybciej, bo z czasem tylko będzie Ci tylko trudniej, a on będzie coraz gorszy i coraz bardziej będzie Cię ograniczał... Uciekaj.

Gość zostaw dziecko tego ciula
dorosniesz, zmadrzejesz i wtedy sie bierz za mezczyzn

Gość janeczka1234
i tak w końcu jakimś sposobem sie rozstaniecie, ja myśle , żę skoro on Cie oskarża to pewnie sam ma nie mało na sumieniu, kąpie sie s telefonami?? ehhh znam to skądś, zdrajca, co swoje laski ukrywa. lepiej odejdż. jakoś przeżyejsz rozstanie, ja przeżyalam choć cieżko, póltora roku minęło a ja jeszcze czasem myśle, ale wierze ze co najpieknejsze to jeszcze przede mną, Zerwij bo bedziesz żałowac ze straciłaś czas na niego !!!!

Gość żona Egipcjanina.
daj sobie na luz dziewczyno, poprostu spróbuj na jakiś czas przestac reagować, z moim byłym było to samo, poczytaj swoje wypowiedzi-liczy się tylko on, nigdzie nie wychodzę- dałaś się zdominować-zatraciłas siebie dla niego, zapomniałaś o swoich pragnieniach,uczuciach, swoich pasjach, dla niego- nie oczekuj wdzięczności-zrobiłas najgorsza z rzeczy jakie mogłaś zrobić zrezygnowałaś z samej siebie.

Gość HaWuDePe
Nie wierzę, że można być chociaż 1 dzień w związku z kimś takim. Jak to możliwe, ludzie. !!!!

klasyczna ofiara z Ciebie. nie szanujesz siebie niestety będąc z takim... aż słów brakło.. to i tak Twoja decyzja autorko, ale poważnie zastanów się nad odejściem, by chronić siebie..co Cię interesuje, że zobaczysz go z inna kobietą? pomyśl,że wtedy to ona będzie miała przejebane zacznij żyć swoim życiem, póki jeszcze jesteś młoda, inaczej bardzo będziesz kiedyś żałowała:o

Gość to jest smieszne
On Ciebie tak poniewiera a Ty jeszcze z nim jesteś pomysl Sobie co z Toba bedzie robił po ślubie jak Ci dokuczy To taki TYP prawdopodobnie z domu to wyniósł tzn jego ojciec tak traktował matke a On powiela wzory z domu Porazka uciekaj gdzie pieprz rosnie i nie ogladaj sie wstecz lepiej być po rozstaniu jakis czas sama niz ztakim TROGLODYTA Nie oszukuj sie On sie nie zmieni wrecz przeciwnie jak załozy Ci obrączkę bedzie jeszcze tragiczniej ZOSTAW GO!

Gość życie takie jest
Dlaczego trafiło na mnie. Nie mogę tak dalej żyć, tyle czasu.. Ciągle to samo, oskarżenia o wszystko, nawet w miłych momentach potrafi coś walnąć. Tyle razy płakałam w poduszkę. Dusiłam się w sobie nocami, żeby nie usłyszał, że płaczę. Widzi że cierpię, ale to dla niego chyba radość, że płaczę, że cierpię:(

Gość z trudnyym charakteremmmm
Ja tak samo traktuje mojego faceta.Powod- zostalam skrzywdzona, zostalam porzucona w ciazy przez bylego faceta i to spowodowalo ze siadlo mi na psychike.Moj nowy partner nie wiem jak ze mna wytrzymuje.Probuje sie zmienic ale nie moge., niepotrafie. Zakceptowal fakt ze mam dziecko.A ja jestem dla niego okropna.

dlaczego z nim jesteś? małżeństwo to nie dożywocie...:O...daj sobie szansę na lepsze życie...

Gość morrison
mamy to na co sami pozwalamy

Gość życie takie jest
On jest rozwodnikiem.. Był pewnie taki sam w tamtym związku.. Co mu daje to krzywdzenie? Dowartosciowuje sie tym? Podbudowuje tym, że mnie krzywdzi?:(

jestes w zwiazku przemocowym.Twoj mezczyzna to bluszcz.Jestes juz osoba wspoluzalezniona, na zasadzie ofiary.Nawet jesli uswiadomisz sobie to ( a mysle , ze jestes na tym etapie) potrzebujesz sily by prerwac ten toksyczny taniec chochola.Zwroc sie moze do mamy, przyjaciolki, najblizszejj osoby , by Cie wspieralyw momencie uczynienia tego kroku.Latwiej wtedy kobiecie uciekac, jesli wie,ze nie zostanie sama po takim rozcieciu wezla gordyjskiego.Zycze Ci sily i madrych osob wokol Ciebie.:)

Obudź się zanim będzie za późno!!! Jak nie masz siły to idź do poradni, do psychologa, jesteś mocno uzależniona. Miałam tak samo gdy byłam młodziutka. 10 lat straciłam zanim się wyzwoliłam, zmarnowałam najlepsze lata. Uważaj, bo jak niechcący wpakujesz się w dziecko, to będzie tylko gorzej i gorzej i więcej ofiar. To Ty jesteś odpowiedzialna za to, że na takie traktowanie pozwalasz, on się nie zmieni, uciekaj. Najlepiej opowiedz wszystko komuś bliskiemu, koleżankom. To nie jest miłość, słoneczko, uwierz, to nie jest żadna miłość.

życie takie jest- wiem co to znaczy zyc jak w klatce,bo mam podobnie,ciagle szkoda dom ,zeby tylko chlopak sie nie obrazil... to jest chore,ale tak juz jest i sie przyzywczailam,tez sprawdza mi telefon ale nigdy w zyciu mnie nie wyzywal. wtedy definitywnie kazalabym mu spierdalac.

Gość morrison
elena gdybys mial 30 lat to pewnie bym Cie podrywał:)

Gość życie takie jest
Elenko na szczęscie moja mama jest wlasnie taką osobą. Ostoją spokoju dla mnie. Wsparciem najwiekszym na swiecie. Zawsze byla ze mna w trudnych chwilach, zawsze.

Gość żona Egipcjanina.
powtarzam ci po raz kolejny masz tak na własne życzenie-najgorsze co kobieta może zrobić dla mężczyzny to całkowicie zapomniec o sobie, swoich potrzebach, pasjach i zacząć życ jego życiem. Liczy się tylko on- robię tak bo on tak chce- a gdzie tu słowo JA???? - gdzie miejsce dla ciebie-pokazałaś mu, że może ci wejśc na głowę, to teraz masz, uwierz mi wiem co mówię- mój mąz jest wychowany w innej kulturze, a nigdy nie usłyszałam od niego złego słowa-a trochę czasu jesteśmy razem-ma świadomośc, że gdyby choć raz mnie uderzył, poniżył lub znieważył nigdy więcej nie zobaczył by mnie ani syna-uwierz, że zmienić pod tym względem muzłumanina to tak jakby przenieśc górę z miejsca na miejsce.

życie takie jest- wiem co to znaczy zyc jak w klatce,bo mam podobnie,ciagle szkoda dom ,zeby tylko chlopak sie nie obrazil... to jest chore,ale tak juz jest i sie przyzywczailam,tez sprawdza mi telefon ale nigdy w zyciu mnie nie wyzywal. wtedy definitywnie kazalabym mu spie**alac. widzę że co poniektórym pasuje być na smyczy i pod kontrolą...krótko was trzymać i same się przyzwyczajacie ...echh ta wasza uległość...:)

Gość życie takie jest
Pozwoliłam sobie na takie traktowanie.. wiem..

Gość arsneo
kapie sie ze swoim tel? a przejzyj kiedys jego tak zeby nie widzial..albo przy nim wez. ciekzwe jak zareaguje.. mysle ze sam ma nieczyste sumienie i panicznie sie boji ze skor oon potrafi i moze to ty mozesztak samo.. mysle ze sam nie jest fair..

autorko, cudownie, ze mama jest wsparciem.Teraz owaz sie zrobic ten krok.Nie rozpatruj co zrobilas zle.Wnioski same juz wycigasz.Teraz noz do reki i tnij.I wspieraj sie posilkami,najblizszymi, zczyczliwymi, numer wykasuj, bron bze nie odbieraj, wychodz do ludzi ale zwsze na poczatek niech bedzie ktos kolo Ciebie np. przyjaciolka.Zmarnowalas troszke czasu ale nie przegraj swego zycia. do morrison- dziekuje za mile slowa.Ja mam cudownego meza , na dodatek jest nieziemsko seksi i przystojniak z niego wielki.Pal szesc , ze mam 50 lat. Zycie w kazdym wieku moze sprawiac wielka frajde i tego Wam wszystkim zycze.

Gość żona Egipcjanina.
heh babki kochane nie jedna z nas sama jest sobie winna, chołubimy i rozpieszczamy naszych panów do granic możliwości, rzeygnujemy dla nich ze wsystkich swoich przyjemności a potem mamy pretensje do faceta jaki to on zły i podły-a pretensje możemy mieć same do siebie.

Gość życie takie jest
Elenko kochana nic nie pisze do niego. Sama musze teraz wzbraniac się od tych mozliwosci..sms lub telefon. Nie, nie! Postawię się obiecuję! Dosyć tego poniżania... Nie ma dnia, aby mnie nie poniżył, obraził. Nie moge tak! Coś we mnie pękło po prostu. :)

Gość sirius
To nie jest facet to jakaś podróbka z chin!Nie trwaj w takim toksyku w nadziei,ze on się zmieni.Znajdziesz kogoś kto Cię doceni i będzie szanował i co najważniejsze w związku,UFAŁ bo tego na pewno tu brak,nie wspominając o reszcie.Ja sam też czekam na taką osobę i wierzę,że ją znajdę a pozytywne myślenie to klucz do sukcesu.

Gość życie takie jest
Podbudowujecie mnie naprawdę! Brakowało mi własnie tego. Bardziej uświadamiam sobie w czym tkwię.