Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdvdfbgfb

Spotkaliscie sie na innych forach ze skargami na kafeterię???

Polecane posty

Gość fdvdfbgfb

bo ja czasem trafiam na nie, szczególnie prym wiodą mamuśki i osoby z nadwagą skarżąc się na brak kultury na kafe:classic_cool:

nie wchodze na inne fora, wystarczająco dużo czasu siedzę tutaj ;)

fdvdfbgfb -- a co, nie cierpisz swojej matki, bo ma nadwagę? I swoje frustracje spędzasz zakładając taki debilny temat? Właśnie to co piszesz jest przejawem braku kultury.

Gość dghghghghghgh
no bo ludzie tutaj pisza prosto z mostu jeśli nadwaga nie jest spowodowana chorobą to drugim czynnikiem jest głupota osoby otyłej a jak czytak topiki w stylu czy dużo zjadłam, to mi się nóż w kieszeni otwiera

Gość mnie wnerwiaja mamuski ktore
wchodza na kafe i prosza o klikanie na dany link a potem na innym tematycznym forum marudza ze ludzie sa chamscy bo nie chca na te linki klikac!

Gość a ja uwielbiam kafeterię

Gość bo jest nudny
ladaco - brak umiejętności posługiwania się językiem polskim także :O

Gość bo tu chyba cenzura
jest obecna w najmniejszym stopniu - gdzie indziej by 100 razy kogos zbanowali za to co pisze tutaj:P:P:P

Gość Na wizazu to chyba zbytnio
nie przepadają za kafe:D

brak im jaj na wizażu :O mam tam konto i notorycznie zapominam hasło a logowałam się może z raz. za to na kafeterii jestem codziennie :D może to mój poziom :classic_cool: jedyne co im można przyznać to , że odpowiedzą na zadane pytanie jak ludzie a nie jak kosmici :P

Gość kafeteria jest jak narkotyk
😍

Gość na wiżażu jest więcej
lachonów :classic_cool: a tutaj więcej głupot :D

Gość dlatego na wizażu prosze
o poradę a na kafe jestem dla jaj :P

Gość
sam administrator przemówił :classic_cool: : "Po jaką ciasną cholerę kopiujesz tutaj posty z kafeterii? Wraz z emotikonami stamtąd kopiujesz również poziom, a tego nie zaakceptuję. Zamykam wątek, co za poziom" :D:D:D:D :classic_cool: :D:D:D

Gość
pewnie sie z naszym za dziecka rzucalia piaskiem po oczach :classic_cool: )) p.s czy my w ogole mamy administratora ? :classic_cool:

Gość tutaj chyba samowolka
:P

Gość
:D:D:D:D :classic_cool: ide to pokazac na redkcyjnym :classic_cool: zobaczymy tzo oni na to :classic_cool:))

Gość ale jak widzę to na wizazu
czesto powołują sie na rady z kafe, daja linki do tematów (i to bynajmniej nie o kupach:P

Gość To też jest dobreee
Dot.: Kto dał ci prawo oceniać? Chyba w tej rozmowie powoli osiągamy poziom onetu czy innej kafeterii. A jeszcze wczoraj Luba się zachwycała, że tak kulturalnie tutaj dzielimy się refleksjami ;) eyo - to powiesz dziecku, że... :P Dot.: Pierwszy raz-naprawdę straszny? :ehem::ehem::ehem: Dzięki nim nie robi się z tego forum pokroju kafeterii czy innego tego typu syfu :) Dziękujemy modom:* :P Dot.: Pierścień NuvaRing - wątek zbiorczy! Grandii dzięki za wsparcie. Przeczytałam dziś na kafeterii(wiem że piszą tam pierdoły:p) że ring może być poza ciałem łącznie 3 godziny w czasie całych 3 tygodni stosowania a ulotka mówi że 3 godziny... :P Dot.: Szukam filmików na których dziewczyny bawią się sutkami a one rosną a po co ci filmiki? swoich sutków nie masz? żeby nam sie z wizażu tylko cos pokroju kafeterii nie zrobiło... :p Dot.: Jak się przygotować? - pierwsza/kolejna wizyta u ginekologa - zbiorczy! ja na kafeterii widzialam moze 2 watki juz nawet nie pamietam jakie, i wystarczylo mi glupoty ludzkiej ;p ipt.:P

Gość wizaż to konkurencyjny
portal kafeterii wiec nie ma sie co dziwic, ze nei przepadaja za sobą:P

Żeby się produkować na Wizażu trzeba mieć na nim konto, więc nie ma takich akcji jak tutaj :P