Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezwykle słodka pomarańcza

Jestem z nieudacznikiem

Polecane posty

Czytam sobie na forum tematy o tym, że kawalerowie po 30 do niczego się nie nadają, a zwłaszcza do stałego związku, że jeśli facet był prawiczkiem do 30 roku życia, to jest kompletnym nieudacznikiem, że kobiety nie związałyby się z mężczyzną z zawodowym wykształceniem i że facet poniżej 175 cm to nie facet. A ja jestem z takim i jestem szczęśliwa ;) Jestem z takim "nieudacznikiem", który totalnie nie miał szczęścia w miłości - może dlatego teraz tak się stara? Nie miał też wielkiego doświadczenia sexualnego, ale odkryłam w nim wielki talent i pragnienie zadowolenia kobiety. Mimo ukończonej zawodówki dużo czyta i pogłębia swoją wiedzę. Nie robi błędów językowych, choć, gdy go poznałam, był bardzo nieśmiały i nie wygadany. Za moją namową zaczął przygotowywać się do matury i myśli o studiach (dla przyjemności). A co do wzrostu... Ja jestem drobinka, tylko 157 cm - nawet w 10cm obcasach będę dużo niższa od niego. Jest cudownym partnerem. Zawsze, bez próśb z mojej strony pomaga mi w domu. Dba o mnie, docenia miłymi gestami, prezentami, ciepłym słowem. Jak pomyślę, że mogłabym zrezygnować z takiego faceta, bo "nie spełnia norm", robi mi się zimno. Może zastanówcie się czasem, zanim kogoś skreślicie, nie poznawszy go wpierw :P

Gość gratuluję szczęścia
:-)

Gość A idź...
Aż miło coś takiego się czyta ;) Pozdrawiam i życzę szczęścia jeszcze więcej :)

Ja też jestem takim "nieudacznikiem" i dobrze mi z tym ;]

Pozdrawiam również :)