Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chece byc modem

czemu jestescie tacy obludni

Polecane posty

Gość chece byc modem

krytykujecie owsiaka , mowicie ze nic nie dacie.a kto wam kaze/ on robi wiecej dla dzieci niz panstwo. byc moze dzieki sprzetowi ktory on zakupi-za nasze pieniadze- uratowane zostana wasze dzieci- choc nie zycze nikomu choroby- bron Boze. wiec zastanowcie sie ludzie. bo polska sluzba zdrowia jest jaka jest- tzn. stara i biedna i na wiele nowoczesnych urzadzen medycznych ratujacych zycie ich nie stac.nie dajecie- nie szczekajcie.

Gość chece byc modem
i cisza. nikt nie odszczekal?

Gość usunęła bym na twoim miejscu
na wiele nowoczesnych urzadzeń ich nie stać, na wiele starych urządzeń, które mogą ratować życie, także ich nie stać

Gość zawistni ludzie......
dostajecie na tacy sprzet medyczny, korzystacie z niego nieswiadomi ze on jest zakupiony przez wosp i szczekacie.

"on robi wiecej dla dzieci niz panstwo" rozwaliło mnie to , państwo wydaje na służbę zdrowia około 76 MILIARDÓW złotych rocznie a owsik ze swoimi kilkunastoma milionami robi więcej :D 🖐️

ups jebło mi się 54 miliardy w 2007 roku 76 to ogół wydatków publicznych i prywatnych. co nie zmienia faktu ,że pieniądze owsika to tylko kropla w morzu , ale on robi więcej ...

Gość zawistni ludzie......
a zebys wiedzial. sprawdz historie orkiestry , policz sprzet ktory zakupiono i sie wypowiadaj. respiraty do szpitala powinno kupic panstwo? czemu tego nie robia? czemu placimy podatki w takim razie? na co? wole dac na orkiestre to przynakjmniej wiem ze z pozytkiem dla dzieci te pieniadze beda wydane a nie na nowe budynki zusow, nfzotw i innych niepotrzebnych dupereli.

pśp noooooo , myślisz że się ktoś da nabrać ? :classic_cool: zawistni ludzie......-> a owsikowy sprzęcik obsługuje się za darmo , raz rzucić kilka maszyn i problem z głowy. Państwo utrzymuje całą służbę zdrowia a nie jeden szczytny wycinek. 🖐️ czemu dzieci ? bo są najbardziej medialne , dlaczego nie dają kasy na starszych?

Gość Ladaco..
Juliusz jestes zwolniony i nieprzepraszaj mnie i czasami sie nietlumacz ze jestes ciezkim analfabeta ,zwalniam cie z kaffe!

Gość e zdzira ja ci powiem
juliusz masz dzieci/ chyba nie. wolalbys zeby twoje dziecko lezac w szpitalu uzywalo nowego sprzetu od wosp czy uzywalo starego lub zadnego/ ja wybieram to pierwsze a ci co obsluguja ten sprzet i tak tam pracujea a moze dzieki temu maja tez podwyzki bo panstwo oszczedza na sprzecie?

Gość e zdzira ja ci powiem
a wy pracujecie za darmo?

Gość ile tych tematów jeszcze
założycie?

to aż dziwne ,że powstrzymałaś się od łykania :classic_cool: taki nałogowiec no no szacun:classic_cool: wolę abonament z medicoveru 🖐️ a czy ja mówię ,że owsik robi coś złego , kurwa ludzie czytajcie ze zrozumieniem :o :o piszę tylko ,żeby nie wmawiać ludziom ,że te kilka milionów co zbiera ratuje całą służbę zdrowia i bez tego dzieci masowo by umierały :o 🖐️

Gość
Ale jednak coś robi...

Gość juliusz tobie tez
zycze udanego czytania ze zrozumieniem!!! kto tu napisal ze dzieci umieryly by masowo!!!???

Gość Ladaco..
Juliusz glupi huuju pewnie twoja stara ma tekiego owsika jak napisales a takie dziecko miec jak ty to twoj stary napewno jest dziwwka meska:) oslee dlaczego dzieci a nie starcy z 1000roznych powodow np 1.starcy maja zycie juz przezyte a dZIECI zaczynaja. 2.dzieci beda zadzic swiatem a nie starcy,one peda placic podatki,rozwijac swiat to one sj napedew na lepsze jutro glupi huuju:) 3.a dlaczego Jan Pawel nawiazywal do mlodziezy glupi huuju dasz rade odpowiedziec? Napewno twoje dalsze odpowiedzi beda taksamo plytkie jak o orkiestze owsiaka glupi huuju. Nieda sie prowadzic dyskosji na poziomie jak sie ma za rozmowce takiego glupiego huuja. a reszta popiera mnie czy nie?

wróć do posta autora tematu 🖐️ Ladaco.. -> słabiutko nawet pojechać komuś na forum nie potrafisz :D "Nieda sie prowadzic dyskosji na poziomie jak sie ma za rozmowce takiego glupiego huuja." poziom masz niesamowity :classic_cool:

Gość Ladaco..
Juliusz tak tak masz racje i niech tak zostanie! dodam tylko zwykly przyklad z zycia. Dlaczego jak sie topi matka z dzieckiem ratuje sie pierwsze dziecko a jak sie zdazy to i matke dziecka? 1000innych zeczy ktorych mi sie niechce pisac bo glupi huuj niezrozumie:) dodam ze glupim huujem niemozna zostac trzeba sie urodzic

Ladaco.. coraz gorzej nie pogrążaj się 🖐️ tragedia , ale jutro będziesz mieć zwolnienie z odpowiedzi w gimnazjum ciesz się orkiestrą :classic_cool: