Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whattodowhattodo

Pomóżcie mi coś z tym zrobić

Polecane posty

Gość whattodowhattodo

Od sierpnia 2007 utrzymuję kontakt z pewnym facetem (jedynie przez internet). Mam 20 lat, on 30. Uwielbiam go, bo jako jeden z niewielu ma podobne do mojego poczucie humoru, jest bardzo bystry, inteligentny, dojrzały. Nasz kontakt to smsy, rozmowy na Skype (mikrofon, kamera). Zaczęliśmy nawet planować spotkanie. On od jakiegoś czasu z kimś się spotyka. Za mną natomiast lata pewien chłopak (fajny) Tymczasem ja coś czuję do tego faceta z internetu. Nie chcę wyjść na naiwną, ale nie wykluczam, że on też (może nie w takim stopniu jak ja do niego ale jednak...) Myślę realistycznie i wiem, że ze sobą nie będziemy - więc jaki to ma sens?

Gość morrison
spotkajcie sie i zobaczysz czy to ma sens

Gość Ameliaaaaa
jesli tamten z kimś sie spotyka, mimo , ze rozmawia z tobą, to znczy , ze znajomości z tobą nie przewidzial na powiedzmy poważniej ja bym z tym z netu dala sobie spokój natomiast umówilabym sie z tym fajnym co za toba lata :)

Gość whattodowhattodo
Ameliaaaa - masz rację w zupełności, ale w końcu on jest dojrzałym facetem i ma swoje potrzeby...

Gość Ameliaaaaa
chesz poeiedzieć, ze spotyka sie z kims tylko dla seksu ??? tym gorzej nie dlatego , ze si spotyka tylko dlatego, ze ci o tym powiedzial uwierz mi , przezylam już troche i napisze ci jedno facet, któremu sie podoba kobieta i ewentualnie chcialby sie z nia umówić, spotkać, nigdy jej nie powie, ze w tym samym czasie kogos poznal i sie z kimś spotyka chyba, że chce ci dc do zrozumienia , ze znajomość mialaby mieć charakter luznej znajomości dla seksu

Gość daj sobie spokój
stary byk, szuka w necie dzierlatek do przelecenia zakreci ci w glowie, przeleci a potem zniknie zdecydowanie umawiaj sie z tym drugim :)

Gość whattodowhattodo
Powinnam tak zrobić, chociaż nie jest to dla mnie łatwe