Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leaveee ma aloneeee

Czy można oszukać przeznaczenie?Mam prorocze sny

Polecane posty

Gość leaveee ma aloneeee

Czy można oszukać przeznaczenie?Może to śmiesznie zabrzmi,ale od ok.pół roku ,za każdym razem ,gdy śni mi się,że albo kłócę się ze swoim facetem,albo Go policzkuję,to wtedy na następny dzień kłócę się z Nim.Za każdym razem moje sny się spełniają.Nie chodzi tutaj o to,że kłócę się o to,co we śnie,tylko ogólnie jest kłótnia.Wstaję i mówię sobie,,Muszę uważać,żeby się nie pokłócić'',a to dzieje się samo z siebie.Też tak macie?

Gość leaveee ma aloneeee
Właśnie nie.Mówię sobie,,Oho,dziś coś się wydarzy,że się pokłócimy,muszę uważać''.I to dzieje się samo z siebie.Nie mam na to wpływu.Bo albo nie zgadzamy się z czymś,albo on mnie zdenerwuje(jestem wybuchowa) i już kłótnia.Za każdym razem,gdy mam taki sen,to później się kłócimy.

Gość morrison
dzieje suiie tak bo nie masz na to wpływu, a twoja wybuchowosc daje prawie 100% szanse, ale nja wszelki wypadek skorzystaj z usług egzocysty

Gość nfjki
nie mam tak

Gość ty jestes wybuchowa
i sny ci o tym mowia, nie widze w tym niczego nadzwyczajnego. zmien sie, a jesli sama nie potrafisz, to wez cois na uspokojenie, moze relanium albo jakis psychotrop. te "prorocze sny" to tylko twoja fantazja :D

Przecież na to,czy się pokłócicie,czy nie masz spory wpływ.Nie widzę tu nic proroczego...

Zgodzę się z tobą. Też mam prorocze sny. Potrafię przewidzieć wiele sytuacji. Zrób tak - zacznij spisywać swoje sny a po roku zauważysz że możesz mieć na nie wpływ. Trzeba jedynie wytrwałości. Nie wszystkiego możesz uniknąć - dla mnie najgorsze są te, w których wiem że ktoś bliski odejdzie z naszego życia. Każdy ma swój własny sennik. Interesuję się snami i wiem coś na ten temat.

Gość adsasd
brednie i tyle. dzieje się żle, jakieś napięcie na przykład a potem śni ci się jeszcze bardziej zaostrzona sytuacja która w końcu się zdarza a ty myślisz, że to proroczy sen a tak naprawdę to podświadomie wiesz, że coś takiego się wydarzy, boisz się i w końcu śnisz o tym choć to jest przewidywalne. jest jeden facet na świecie, który oferuje milion dolarów dla człowieka, który udowodni przed nim paranormalne zdolności. ma zespół naukowców, którzy badają różne przypadki i ludzi, którzy się zgłaszają, w tym i jasnowidze i jak dotąd, to nikt nie odebrał tego miliona. ;)

Gość bui3r3rv
przeznaczenia nie da sie oszukac ale mozna je zmienic swiadomym dzialamniem

Gość Jej lekarz
Wiesz może jednak odstaw te różowe tabletki co Ci przepisałem:)

Jasnowidzenie to zupełnie inna historia. Sny wiele mówią o nas samych, pomagają nam w niektórych sytuacjach. Nie każdy jest tym szczęściarzem ze ma sny prorocze, podobnie jest z telepatią. U każdego ten sam sen może mieć zupełnie inne znaczenie. Jedno jest pewne - jeśli w ogóle nie śnimy to jesteśmy bez życia, bezbarwni na co dzień. To pierwsza, zwykle bagatelizowana przez nas przestroga ze w naszym życiu dzieje się coś niedobrego. I trzeba coś wtedy zrobić ze swoim życiem i to szybko. A to o czym mówicie, że myślisz o czymś przed pójściem spać to inna kategoria - tzw sny na życzenie. Jest wiele kategorii i podziałów naszych snów. Nie musicie wierzyć - ale istnieją takie sny, a osoby które je mają należą do rzadkości. Są inteligentne i bardziej wrażliwe od innych, mają w sobie to coś, tego nie opisze się słowami. Jak wytłumaczycie przykład że na pół roku przed śmiercią mojej zdrowej wówczas i pełnej sił sąsiadki przyśniła mi się jej śmierć, co do dnia i godziny, na co będzie chora. Niestety się sprawdziło i nie dało się tego ominąć. Jak wytłumaczycie pytania na egzaminie, które znałam bo mi się wcześniej wyśniły? Były identyczne, przez co śmiałam się dobre pół godziny i nikt nie wiedział dlaczego. Mam wiele przykładów.

Gość Bess99
Tez coś takiego mam. Miałam kiedyś koleżankę, nasze drogi rozeszły się,nie wspominam jej najlepiej.. Teraz zawsze kiedy w moim życiu ma zdarzyć się coś złego, niemiłego ona mi się wcześniej śni. To trochę dziwne, bo nie widziałam jej od ok. 10 lat, nie myślę o niej, nie wiem nawet czy żyje. Dziwnie się z tym czuję ale wiem że kiedy mi się przyśni, to na bank za kilka dni coś się zdarzy i zawsze to jest coś negatywnego..

Gość gość
odpowiedź do leaveee ma aloneeee. Niech inni się śmieją, bo nigdy tego nie doznali. Mam tak jak ty. Zawsze przed kłótnią z moim facetem , wiem to już wcześniej. I choćbym się nie wiem jak starała i jakkolwiek była miła , efekt będzie i tak ten ze snu.

Gość gość
ja mam prorocze sny, wiele z nich mi sie sprawdzilo. Jedne sprawdzaja sie od razu inne np. po 2 miesiacach. Raz są dosłowne innym razem symboliczne. Fajnie jest gdy są to pozytywne rzeczy gorzej natomiast gdy są mniej fajne. Czesto wiem co sie wydarzy w moim zyciu z wyprzedzeniem.

Gość gość
ostatnio śniło mi się że miałam zalane mieszkanie no i okazało się to prawdą, sąsiedzi zalali mi mieszkanie pod moją nieobecność

Gość gość
Przewiduje, że wszyscy będziecie żyć aż do śmierci. ;-)