Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oddam cnote za 3 złote

Witam jestem tu nowa i mam parę pytań , odpowie ktoś ??

Polecane posty

1) co zrobić żeby być lubianym ? 2) jak dać się polubić? 3) co to są za wątki gdzie wymienione są jakieś dziwne pseudonimy i o co w tym chodzi? 4) gdzie się poznajecie. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedz :)

Gość dfsfds
oddac sie za 3 zł

Gość e zdzira ja ci powiem
1. lizac dupe wszystkim modom 2.obiecac wsystkim loda 3.klub gejow kafe 4.na wytrzezwialce

Gość dfsfds
albo zrob loda całemu osiedlu , to wszystkie osobniki płci przeciwnej beda cie lubic

oj Ty pozdrawiam środkowym palcem to akurat mnie nie rozumiesz, bo już masz swój wątek tytułowy, więc zapewne jesteś lubiana. Ja chcę się dowiedzieć, oczywiscie mogłam to napisać pod pomarańczowym nickiem ... ech pokazujecie tylko że szczerość nie poplaca. Pytam się , więc : - jak kogoś tu lubicie to za co?? nie chodzi mi o podlizywanie się innym , zwłaszcza znanym bo to nie w moim stylu, wyzywanie innych i mówienie o ..."kupie" też odpada. moja koleżanka mówi że siedzi na tym forum z pół roku i z nikim się nie zakumplowała. To ja nie wiem...może ma specyficzne cechy które uniemożliwiają jej zaprzyjaźnienie sie?? :(

lubię inteligentnego za jego coraz to nowsze projekty;) Ogólnie pisz w jakiś wątkach, wyrażaj swoje zdanie i już:)

oddam cnote za 3 złote 🖐️ moje odpowiedzi 1.Samemu trzeba się lubieć 2.Trzeba po prostu być lub chociaż udawać miłego:D.............. Odpowiedziałem................ na dwa:D :D :D Goś89🖐️............. chyba nie myślisz że autorka topicu to ja............... :D :D :D

udzielać w wątkach? ale jak ? mam pisać szczerze co myślę czy udawać dobrą, miłą, wrażliwą? słyszałam że jak ktoś przeklina to jest wbrew netykiecie, a z drugiej strony może w ten sposób właśnie wyraża siebie. kurcze to takie skomplikowane :( jest tu np. osoba która studiuje psychologię, bądź studiowała, a mimo tego nikt jej nie lubi, tzn. że nie nauczyła się zdolności interpersonalnych? jak się tego nauczyć??

ech czyli trzeba być miłym jednak :P lubię się samemu, ale egocentryków chyba też nikt nie polubi a co to są projekty?? a o umiejętności interpersonalne chodzi mi nie tylko na forum ,ale również w życiu. Nawet bardziej w życiu :) 'na wspolnej znajdziemy to miejsce gdzie piwo kosztuje tylko dwa złote' jak to leciało w pewnej piosence...

Gość ja tu siedzę od 7 lat
i z nikim się nie zakumplowałam - bo i po co :-P