Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowaneczkaa

Dość obfity wyciek z brodawek w 15 TC

Polecane posty

Gość kolorowaneczkaa

mam Pytanie czy to jest normalne żeby mi tak wyciekało? Wycieka wtedy jak nacisnę brodawkę, wydzieliny jest dużo i jest ona bezbarwna i kleista, nie wiem co to może być.Przed ciążą też miałam takie wycieki ale spowodowane to było podwyższoną prolaktyną, no a teraz to nie wiem co się dzieje. Piersi mam obolałe bardzo i tak jakby podrażnione. Czy to jest normalne w ciąży? Nie wiem bo to dopiero pierwsza moja dzidzia.

to jest najprawdopodobniej siara - czyli pierwsze tzw mleko. nim bedziesz karmila dziecko przez pierwsze 2-3 dni zanim pojawi sie prawdziwe mleko. Mnie tez siara wyplywala wczesniej ale nie pamietam dokladnie w ktorym tygodniu. Siara bywa bezbarwna albo zoltawa i jest kleista

Gość Wakacje nad morzem
U mnie to się działo w 7 miesiącu w pierwszej ciąży a w drugiej się nie zdarzyło

Gość kolorowaneczkaa
Pytam bo nie wiem czy to coś może być nie prawidłowego i poważnego i czy nie powinnam o tym powiedzieć mojemu lekarzowi żeby to sprawdził,chociaż wizyte mam dopiero za póltorej tygodnia.

Gość kolorowaneczkaa
PODNOSZĘ, może jeszcze ktoś napisze jak to było u was. Kiedy zaczęło wam wyciekać z brodawek, mi się wydaje ze u mnie to chyba trochę za wcześnie.

Gość przyszła młoda mama
mi to sie zaczeło gdzies w 4 miesiacu i trwało do konca ciazy

Gość Niteeeeczka
U każdej z nas to sprawa indywidualna, myślę, że to normalne :) Mnie bardzo wcześnie bolały piersi i też "wyciekało", ale kiedy dokładnie to nie pamiętam :)

witaj. U mnie wycek z piersi w czasie ciąży czyli siara pojawila sie ok 16-18 tyg, nie pamietam dokladnie. Raz jest jej wiecej, raz mniej. Generalnie to nic niepokojacego. Tez przed ciaza mialam podwyzszona PRL wiec pewnie stad tak wczesnie siara sie pojawila

Gość granatowe
siara, normalka, nie masz sie czyms przejmować