Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anulcia1986

jesteś w toksycznym związku?

Polecane posty

Witam! Ponawiam temat uzależnienia od miłosci partnera i desrtukcyjnych związków. Jestem studentką psychologii i w tym roku pisze prace magisterską na temat uzaleznienia od partnera i motywów skłaniających kobiety do pozostawania w tym układzie. Temat ten nie jest mi obcy. Jestem na etapie organizowania grupy badawczej, osób którym mogłabym przesłać ankiety do wypełnienia. Oczywiście zapewniam anonimowość oraz indywidualną odpowiedz o wynikach i przemyśleniach, polece również literature z tego tematu. Proszę bardzo o pomoc w moich badaniach. Osoby zainteresowane proszę o odpowiedz na posta i zostawianie swojego adresu mailowego lub napisanie do mnie kojotka111@wp.pl. Każda osoba jest dla mnie na wagę złota. Pozdrawiam Ania W.

Gość ty jestes wybuchowa
nie piszcie do niej bo za nia napiszecie te prace. do autorki: jestes leniwa. sama zajrzyj na forum a z tego mozesz zrobic 10 prac. :P

Gość dsaaas
na necie sobie poszukaj blogów. tam jest tego pełno., jak na studentkę to głupia jesteś szukając wyczerpujących informacji na kafeterii w której pełno jest dzieci z gimnazjum, sfrustrowanych i skrzywionych psychicznie ludzi i podszywających się dla zabawy innych gości. haha

Poszukuje osób aby wypełniły ankiety,a nie szukaminformacji na forum, Interesują mnie pojedyńcze indywidulane przypadki. Takie jest zalecenie promotora mojej pracy.