Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aloj45

POMOCY

Polecane posty

MÓJ MĄŻ JEST ALKOHOLIKIEM,NIE PRACUJE , CIĄGLE PIJANY WYKAŃCZA NAS CZYLI MNIE I CÓRKĘ PSYCHICZNIE. JA ZARABIAM NIE WIELE ,CÓRKA STUDIUJE JA MUSZĘ UTRZYMAĆ RODZINĘ I OCZYWIŚCIE JESZCZE NA PAPIEROSY MUSZĘ DAĆ BO INACZEJ W NOCY NIE ŚPIMY CHODZI CAŁĄ NOC I CIĄGLE "DAJ NA PAPIEROSY" I WYZWISKA , GROŻBY ITD.NIE WIEM GDZIE MAM SIĘ ZWRÓCIĆ O POMOC , JESTEŚMY PSYCHICZNIE WYKOŃCZONE ."POMÓŻCIE ,POKIERUJCIE MNIE GDZIE MAM SIĘ ZWRÓCIĆ O POMOC.MIESZKAM W TYCHACH.

Gość jeśli w nocy pijany
nie daje wam spać to dzwoń na policję, przyjadą, zabiorą, wyśpicie się to po pirwsze, po drugie natychmiast poszukaj pomocy np w Centrum Interwencji Kryzysowej czy coś takiego, po trzecie natychmaist odetnij się od niego finansowo- nie opłacaj mu picia, fajek itp, jedzenie przygotowuj tylko dla siebie i córki.Po czwarte zgłoś go na przymusowe leczenie, po piąte-DZIAŁAJ !

DZIĘKI ZA WSPARCIE:*:*:* ZA WEZWANIE POLICJI PŁACI SIĘ(IZBA WYTRZEŻWIŃ)A ON NOE PRACUJE WIĘC JA MUSZĘ ZAPŁACIĆ.NA PRZYMUSOWE LECZENIE MÓSI SAM WYRAZIĆ ZGODĘ,TAKIE MAMY PRAWO, TO JA MUSZE WYNIEŚĆ SIĘ Z DOMU ,TYLKO GDZIE? PIJAK MA WIĘKSZE PRAWA.

Gość jeśli w nocy pijany
sorki ale bzdury wypisujesz ( wiem bo to wszystki robiłam!) 1. za izbę się płaci ale nie ty tylko on-jego będą ścigać 2.na leczenie przymusowe on nie musi wyrażać zgody bo to jest PRZYMUSOWE 3.zadbaj o siebie bo ewidentnie hesteś ofiarą tego związku ! Tak bardzo chciałabym ci pomóc bo przez to wszystko sama przechodziłam, posłuchaj kobiety po przejściach!

Gość jeśli w nocy pijany
jeśli masz ochotę wysłuchać jak się pozbyłam pijaka z domu to podam maila ( był rozwód, przymus leczenia a potem eksmisja -jestem wolna i szczęśliwa!)

BARDZO PROSZĘ O MAILA, CHCIAŁA BYM SKOŻYSTAĆ Z TWOJEGO DOŚWIADCZENIA . BYŁAM W PORADNI AA I TAM SIĘ DOWIEDZIAŁAM ŻE MĄŻ MUSI WYRAZIĆ ZGODĘ, NAWET SĄD NIE MOŻE ZMUSIĆ ,BYŁAM RÓWNIEŻ W MOPS TEŻ DOSTAŁAM ODPOWIEDZ- PROSZE SIĘ WYPROWADZIĆ .

Gość jeśli w nocy pijany
alkin1@tlen.pl podaj maila to napiszę co ja robiłam, AA nie leczą przymusowo,MOPS też nie jest od tego ale uwierz są instytucje w których uzyskasz pomoc-tylko się nie poddawaj

Gość iga.42
wstukaj w kafeteri temat MĄŻ ALKOHOLIK i tam rozmawiaj, napewno dostaniesz wsparcie