Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karo8787

zalamana, odpowiedzcie co o tym myslicie?? wiem ze dlugie ale blagam..

Polecane posty

przeczytajcie.. hej. wczoraj bylam na dyskotece, w pewnej chwili przy samym koncu podszedl do mnie chlopak i zaczal kolo mnie tanczyc ale chyba go troche zignorowalalam. zreszta nie pamietam. pozniej tanczyl gdzies na parkiecie i patrzyl na mnie troche katem oka ale juz nie podszedl. spotkalam go jeszcze przy wyjsciu i patrzylam na niego caly czas. on na mnie w ogole. wyszlam stamtad i na glos powiedzaialam do kolezanki ze nie chce isc z chlopakami ktorzy sie do nas dowalili bo to rzadziole hehe bylam troche pijana, a on na to kto my? no wiesz co.. ja mu odpowiedzialam nie, nie wy z was sa przystojne chlopaki :-P no i pozniej wolal nas a jak sie odwrocilysmy to gadal z kumplami. pozniej wrocilysmy sie pod ta dyske zeby cos zobaczyc a on: na nas czekacie, ja na to ze nie. pozniej juz poszlysmy a oni jakos za nami. myslalam ze do nas podejda i zagadaja ale oni nas wymineli i poszli dalej. :-( myslalam ze sie porycze. a ten ktory mi sie spodobal jeszcze pozniej sie odwrocil i sie do mnie usmiechnal, ale i tak poszedl dalej. ja stwierdzilam ze lezienie za nim nie ma sensu, i z kumpela poszlysmy w przeciwna strone w strone przystanku. jak myslicie czy moglam sie mu chociaz troche spodobac? co myslicie o jego zachowaniu? o moim to nie pytam bo spieprzylam to wiem! cholera...! :-( dlaczego jestem taka niesmiala :-(

Gość ogromny zal

Gość ros0mak
ojej lol ale bekaxD a teraz wiesz co mozesz 🖐️

Gość sdafs
pewnie z twoją tłustą dupą 🖐️

Gość jednymslowem
on cie chcial ale myslal ze ty go nie to chyba proste

Gość no i co wyszno na moje...
az zal jak sie cos takiego czyta. donauki sie lepiej wez i bedziesz moze madrzejsza

no to dlaczego nas wyminal a nie podszedl do nas i nie zaproponowal np ze moze nas odprowadzic? co ja mialam za nim leciec tak myslicie??

Gość jednymslowem
ta podszedlby a ty bys go znowu olala, ja na jego miejscu wtedy bym juz nie ryzykowal i tyle

Gość jednymslowem
ten usmiech to poprostu informacja ze chcial z tobą tenteges itd... wedlug mnie

to co mialam go gonic? kurcze zaluje ze tego nie zrobilam nawet gdybym miala zrobic z siebie idiotke. chlopak moze nie byl az taki przystojny ale te jego oczy chyba do konca zycia ich nie zapomne, jego usmiechu tez :-(

Gość jednymslowem
Co ci powiem to ci powiem ale jak koles (np ja) podbija i tanczy kolo laski to ewidentnie chce z nia zakrecic. Zlałaś go na starcie i masz nauczkę.

jak zaczal kolo mnie tanczyc to pamietam ze sie do niego usmiechnelam i troche potanczyl kolo mnie pozniej sie obrocilam i zaczelam cos gadac do kolezanki no a on sobie w tym czasie poszedl

pewnie sie obrocil i pomyslal sobie: Boze tak mi zal tego rzadziola obroce sie do niej i sie usmiechne, niech sie cieszy.. :-( serce mi krwawi ile ja bym dala zeby go gdzies spotkac

Gość kotkasx
beznadziejna jestes

Gość rudy to jurny
to straszne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Mundralistka
jedno słowo: żenada. Dziewczyno, dorosnij, a zrozumiesz.