Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co myslicie

A co myślicie o owsiaku?

Polecane posty

Gość a co myslicie

Altruista czy zwykły złodziej??

Gość działacz może altruista
na pewno nie złodziej

Gość dfsdgsfgdgfhgfd
złodziej skoro bierze 10 % z kasy na chore dzieci

Gość działacz może altruista
skąd to wiesz?

Gość limonetka2
JEST OK ! Ten sprzet naprawdę jest kupowany do szpitali. Sama miałam okazje się o tym przekonać bo mój maluszek urodzony w 7 miesiacu leżał w inkubatorku zakupionym właśnie przez wielką orkietrę. JUREK SIEMA !!!!!!

Gość podziwiam człowieka
Pomimo tylu kalumnii wypisywanych na niego, nadal robi to co trzeba i przyciąga miliony ludzi do siebie. Nie znam w Polsce drugiego takiego człowieka, któryby ciągnął taką akcję 18 lat. Inni zazdroszczą mu po prostu i stąd te wszystkie oszczerstwa

Gość Od 7 lat dziekuje codziennie
opatrzności wręcz na kolanach ....,że dał n am życ w czasach Owsiaka ! Dzieki temu zyje moje dziecko .W szpitalu do ktorego trafił w 2 tyg życia calutki sprzęt specjalistyczny byl sygnowany WOŚP szlag by trafil ten cały NFZ .... ALE MOJ SYNEK ZYJE I JEST DUZYM FAJNYM I CO WAZNE ZDROWYM CHŁOPCEM ... A orkiestrę wspierałam,wspieram i póki życia wspierać będę uczę tego mojego syna on wie o co biega bo czasami ogląda swoje zdjecie szpitalne w inkubatorze podłączony do aparatury i widzi na tym wszystkim maleńkie serduszka ...

Gość limonetka2
A własnie sobie przypomniałam że sprzęt do badania słuchu dla wcześniaków to tez zakup orkiestry . Jak ktoś nie wierzy niech popyta i popatrzy dobrze po szpitalach a ptem opluwa !

Gość Od 7 lat dziekuje codziennie
jasne ze dzieki owsiakowi KAŻDE dziecko w polsce ma po urodzeniu przesiewowe badanie sluchu ,w książeczce mojego syna jest specjalna wklejka z badaniem !

Gość Graj Jurek graj i olewaj te
wszystykie ploty i ploteczki !!! Badz ponadto .Wiesz co robisz i dla kogo ! Gadanie i opluwanie to taki nasz sport narodowy jak komus cos sie udaje i to dobrze udaje to trzeba go opluc i zdeptac ... Nie żebym była jakas wredna ale zycze tym opluwaczom zeby sami musieli kiedys skorzystac z takiego sprzętu ...

Gość Tak pół na pół

Gość śliwka w czekoladzie **
popieram wośp tyle potrzebnych sprzętów zostało zakupionych do szpitali dzięki, którym niejedno dziecko przeżyło.

Gość Du-nia
Owsiak mogl sie urodzic i zaistniec tylko w takim kraju jak PL. W innych krajach funkcje Owsiaka przejmuja kasy chorych. Kazdy jeden zanim zacznie pluc, wymyslac, stawiac zarzuty, opowiadac banialuki niech do jasnej cholery ruszy swoje cztery litery i zrobi cokolwiek na wlasnym podworku na miare Owsiaka. Ci co nic nie wrzucaja do skarbonek najwiecej maja do powiedzenia jaki z niego zlodziej. Bez laski ....:-)

Gość Owsiak to zszaleniec
Owsiak to zaślepiony dobrem i niesieniem pomocy głupiec. Jego działalność prowadzi gatunek ludzki ku zagładzie. Te dzieci którym WOŚP pomaga i często ratuje życie powinny nie żyć! Tak się dzieje w przyrodzie że najsłabsze jednostki giną! A przez Owsiaka te wadliwe dzieci w przyszłości jak dorosną spłodzą dzieci i przekażą dalej swoje wadliwe geny osłabiając gatunek ludzki!

Gość Du-nia
Mowisz z wlasnego doswiadczenia ? Mamusia musiala byc umyslowa :-P

Gość śliwka w czekoladzie **
no i oczywiście z zazdrości są te złośliwe komentarze, ja nie wiem, żeby uczepić się takiego czegoś jak wośp to już przesada... pomyślcie ile dzieci umiera co dzień bo nie ma w szpitalach odpowiedniej aparatury do leczenia, każdy grosik może pomóc z tej akcji, oczywiście wszystko jest dobrowolne, jak ktoś nie chce to nie musi pomagać, ja co roku wspieram akcję

Gość wqef
17:40 [zgłoś do usunięcia] śliwka w czekoladzie ** no i oczywiście z zazdrości są te złośliwe komentarze, ja nie wiem, żeby uczepić się takiego czegoś jak wośp to już przesada... pomyślcie ile dzieci umiera co dzień bo nie ma w szpitalach odpowiedniej aparatury do leczenia, każdy grosik może pomóc z tej akcji, oczywiście wszystko jest dobrowolne, jak ktoś nie chce to nie musi pomagać, ja co roku wspieram akcję A chuj mnie to obchodzi co robi WOŚP! Mozna się kurwa czepiać księży i kościoła, można kraść zabytki (ARBEIT MACHT FREI), można? MOŻNA! To co kurwa nie można się wośp uczepić

Gość limonetka2
do-owsiak to szaleniec - no własnie widzimy u ciebie skutki wadliwych genów a wiecej tak głupich wypowiedzi na cafe doprowadzi ja faktycznie do zagłady

Gość jurek to jest
należy do sekty Hari Kriszna dlaczego w nnych panstwach nie ma takiego jurka bo nie potrzebują panstwo sie troszczy o nie nawet w rumuni to maja wszyscy darmowe leczenie chemioterapie