Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyrkkka

poznałam faceta przez internet ale nie spotkam sie z nim bo jestem brzydka

Polecane posty

Gość pyrkkka

mam 54kg 170cm, zielone oczy, okulary, czarne sianowate włosy i wielki nos(który jest moja najwiekszą wadą),. Z nim piszę juz pół roku, oidwagi nie mam zeby sie z nim zobaczyc. Ja 20 lat, on 24.

Gość
a wymieniliscie sie juz fotami ?

Gość duchy chcą sprawiedliwości
to uzbieraj na operację korekty nosa, jedyne 10 tys.

Gość pyrkkka
nie, nie wymienilismy się jeszcze fotami:( strasznie dobrze nam się gada, ale boje się, że mój wygląd wszystko popsuje..

ja tez gdy bym poznal kogos przez internet tez bym sie z ta osoba nie spotkal bal bym sie jej reakcji na moja twarz :o

Gość
możę on ma ten sam problem ? :classic_cool:

Gość pyrkkka
nie zwodzę, tylko nie było mnie w Polsce przez 3 miesiące, a wczesniej nie mysleilismy o spotkaniu.

kochana wczoraj tez o tym pisalas...a coz my Ci na to poradzimy? skoro masz zielone oczy to znaczy ze masz je ladne, figure masz ok, okulary - ja tez mam i co? duzo osob ma i sadze, ze odpowiednio dobrane dodaja urloku...a co do nosa? moze nie jest az taki wielki, tylko po prostu masz kompleks jakis nieuzasadniony bo ktos ci kiedys z tego powodu dokuczyl i tyle...co do wlosow, to wystarczy ospowiedni szampon, odzywka, ulozenie wlosow lub prostownicaa i nie beda sianowate. Skoro on Tobie nie wyslal fotki to moze tez ma jakies kompleksy.Coz wybierz sie do fryzjera, kosmetyczki - niech ci pokaze jak sie malowac aby zamaskowac nos a uwydatnic Twoje walory i juz :) na pewno nie ebdzie tak zle...zreszta jezeli nie wyslesz mu fotki to nigdy sie nie dowiedz co by bylo gdyby....

Gość
nie przejmuj sie jak naprawde jestes brzydka ( chcesz to moge ocenic? tzos doradzić ? : przerwa90@interia.pl) to masz prawo zabijac, oszukiwac i krasc żeby poprawic swój wyglad :)

Gość pyrkkka
izabelka dziekuje Ci, bo Ty jedna jedyna odpowiedziałas mi powaznie:)

Gość
no a ja ? :(😭 tez sie starałąm :O

Gość modystkaaaa21
wedlug mnie za bardzo przesadzasz, ja rozumiem gdybys wazyla kolo 100 kg i byla mala - to moglabys miec jakis kompleks. Powinnas wykorzystac to ze jestes szczupla i wysoka- jakies odpowiednie ciuszki ktore podkresla twoje walory. A nos?? ja tez nie mam idelanego noska ale akceptuje sie taka jaka jestem i mam powodzenie u facetow, najwazniejsze to pewnosc siebie. A wlosy? tak jak mowily inne laski - dobry szampon, odzywka, prostownica- idz do fryzjerki zeby ci ulozyla, to nie kosztuje duzo. A skoro facet przez 1/2 roku nie prosil ciebie o zdjecie to znaczy ze nie zalezy mu na wygladzie- bo taki fact ktoremu chodzi tylko o urode- z miejsca kazal by ci przeslac fotke , a jak bys nie przeslala t juz by sobie odpuscil, dlatego nie powinnas panikowac.

Gość przerwa ja mogę Ci wysłać
swoją? :D

Gość
właha :classic_cool: przoynajmniej figure masz the best :classic_cool: zaproponuj wymiane i wyślij fotqe gdzie widac Twoje ekstra ciałko :classic_cool: :]

Gość
? :classic_cool: pewnie :classic_cool: mój mail jest dla Was otwarty 24 h na dobe :) :classic_cool: czy to Ty od zmiany koloru włosów ? :classic_cool:

Gość pyrkkka
dzięki przerwa:) i Tobie Daissy tez:) nie wiem, jaki on jest, myślę, że moja niska samoocena jest winna takiej patologicznej niepewnosci siebie:/