Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady Sovereign take me on 1371

Dowiedziałam się czegoś okropnego o moim facecie i nie wiem co z tym zrobić

Polecane posty

Gość Mi też się nie wydaje
zbyt wszystko do siebie pasuje :)

Gość nie nie to musi być autentyk
Na mur!!! Słowo Harcerza! :-D

Gość To jest wszystko bardzo frapuj
ące

Gość No i jak z tym pepkiem
????

Gość jakieś nowe dziwne
zdarzenia zaistniały?

Gość lady sov take me on
o rany dużo się działo!! no więc tak po pierwsze straciłam kompa , bo mój chłopak dał swojemu koledze do naprawy, a tamten jest informatykiem i mi zrobił to za darmo, ale za cene dysku c :( no i potracilam linki, dodatkowo postanowiłam że nie bede pisała na tym wątku z mojego kompa tylko od rodziców i własnie u nich jestem, bo chłopak wyjechał na 2 dni na szkolenie, a rzeczy następujące się zdarzyły: a) myłam sie a potem wyszłam bo zadzwonił telefon, w międzyczasie moj chlopak wszedł do łazienki siknąc i jak wyszedł to mój ręcznik był suchy!! a wczesniej był calutki mokry i podłoga byla sucha b) strasznie bolała mnie glowa , a on poszedł po tabletke, wiem że apap się skończył on mi dał coś innego i przestała boleć!! c) ma już kilka siwych włosów d) jak natarłam mu głowę balonem i przyczepiłam balon do sufitu to wisiał tak z pięc dni!! (przeciętnie gdy nacierałam moją głowę balon wisiał dzień góra dwa)

Gość lady sove take me on
no teraz to już nie wiem czy mój chłopak jest "kosmitą" czy ma może romans z "obcym" albo co gorsza z "obcą"...oto co znalazłam w jego plikach MP3 http://www.youtube.com/watch?v=FWGEncSl3nY :( on jest taki jak mysle czy to zbieg okoliczności??? :( :( może ja jestem mu tylko po to żeby ukrywać jego orientacje ? żeby nikt sie nie skapnął co knuje ;(

jakby komuś sie nie wyswietliło to tytuł tej poiosenki brzmi "ruchnął mnie marsjanin" :( :(

nie uwierzycie....nie było mnie tu kilka miesięcy, mój chłopak pokazał swoją prawdziwą twarz , dowiedział sie że podejrzewam go o UFO itp. postanowił mnie wtajemniczyć. oblał mnie dziwnym płynem jakby mazią a pozniej lewitował mnie, to było lepsze niż orgazm ;) no w każdym razie pozniej zemdlałam i niewiedzialam co sie ze mn a dzieje, podobno chodziłam do pracy i na uczelnie, ale ja tego nie czułam!!! gdy chodziłam spać czułam sie swobodnie okazało się że przeniosł moj umysł do rownoległego układu, przestawił mi fale radiowe w mózgu!!!!!! omg...co za przeżycie zaraz dopiszę resztę...

Gość gośćlalka
Lady sove cos tam take me on cos tam- kocham cie :D Chciala bym cie poznac osobiscie:) rozbawilas mnie kobiecino;););(

Gość a to nie przypadkiem
pani czkawka jest autorką? ale ona już tu nie pisuje od dawna