Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TheAnia2009

starajaca sie o dziecko

Polecane posty

Gość TheAnia2009

czesc mam takie pytanie 13 grudnia mialam okres 31 grudnia kochalam sie z mezem z zabespieczeniem i gumka pekla i wszystko wyladaowalo wemnie wiec 2 stycznia stwierdzialam ze juz nie bedziemy kochac sie z zabespieczeniem i bylo bez pozniej 6 stycznia tez bez a 9 stycznia dostalam okres czy to byly dni nieplodne skoro dostalam okres.

Gość Rece opadają

Gość TheAnia2009
dlaczego ja tylko pytam bo to pierwsza proba

Gość korlod
Skoro dostałaś okres to mało prawdopodobne,że jesteś w ciąży. Jeśli okres jest słabszy niż zwykle to dla upewnienia się mozesz zrobic test bo czasami moze pojawic sie plamienie w ciazy przypominajace okres w dniu spodziewanej miesiaczki.

Gość TheAnia2009
tak tylko ze okres jest obfity a 31 grudnia to bylo 10 dni perzed okresem

Nie wszyscy zachodzą w ciąże za pierwszym razem . Nie w każdym cyklu ma się owulacje. Okres oznacza brak ciąży , choć zdarzają się też przypadki że można mieć okres i być w ciąży. Ale to bardzo rzadko . Ja jak się starłam i dostawałam okres miałam jeszcze zawsze nadzieje żę jednak nam się udało . A te nadzieje były złudne. Pozdrawiam

Witam serdecznie. Od 24 grudnia staramy sie z mezem o dzidziusia ale chyba zaczynam juz swirowac.Okresu nie dostałam i do tego boli mnie dol brzucha.Nie caly czas ale pojawiaja sie klocia a kiedy dotkne brzucha to boli.Poza tym bola mnie krzyze i przepraszam za szczegoly..."czysci " mnie.Prosze o pomoc.....moze jednak sie udało...

Gość korlod
Dokładnie małe szansesa zeby zajsc za pierwszym razem.

dosyc "mocno" staralismy sie o maluszka.Mamy juz dzidzie w domu wiec mam nadzieje ze i tym razem sie uda.Sadzisz ze nic z tego? Ze to jakas infekcja czy cos innego? Miesiaczki mialam bardzo regularne a teraz minelo kilka dni i cisza

Gość TheAnia2009
tylko ze mnie od tamtej niedzieli juz piersi bolaly to czyli na to wyglada ze zbieralo sie juz na okres

Gość TheAnia2009
w tej chwili mam okres od wczoraj troszke mnie bolal dzis brzuch w nocy ale jak nigdy dobrze sie czuje podczas okresu

Gość TheAnia2009
moze gdybym probowala zaraz po okresie to moze by cos z tego bylo a to juz bylo 19 dni po okresie to znaczy sie liczac te 6 dni razem z okresem daje 19 od pierwszego dnia okresu liczy sie dni plodne tak?

Prosze napiszcie mi co mam o tym wszystkim myslec.... Tak bardzo pragne dzidziusia....dodaje ze wpadlam juz w panike i w ciagu 2 tyg zrobilam 3 testy ciazowe...wynik negatywny :( no ale teraz te objawy...brak okresu...bol brzucha...klocia....bole krzyza i ta biegunka :((((((((((((

Gość TheAnia2009
niewiem co mam o ty myslec a kiedy mialas ostatnio okres ten wczesniejszy

Gość TheAnia2009
czesto chodzisz do ginekologa?

Gość TheAnia2009
jak czesto chodzisz do ginekologa

na poczatku grudnia tj 9 grudnia a mam je co 28 dni. Kurcze juz zaczynam swirowac. Czy na poczatku ciazy jest jakas wydzielina czy sucho......ja juz nie pamietam jak to jest bo moja corcia ma 12 lat wiec zapomnialam juz jak to jest z poczatkiem ciazy

Gość TheAnia2009
muwisz ze 24 grudnia sie zaczelas starac o dzidziusia to bylas w 16 dniu po okresie o ile dobrze licze czyli moglas miec dni plodne ale nie musialas klucie w pod brzuszu i biegunka moga byc spowodowane nerwica oraz przesuniecie okresu

u lekarza bylam 2 miesiace temu i wszystko bylo oki.Zapomnialam dodac ze ciagle biegac robic siusiu i jakos tak mi ciezkow bodbrzuszu.Ale nie mam mdlosci poza tym ze nie moge sie zmusic do jedzenia choc wczesniej nie mogli mnie oderwac od jedzenia.Dzis probowalam zjesc choc troche czekolady ale nie udalo sie mimo ze wczesniej nie jadlam lecz pochlanialam ja

Gość TheAnia2009
mowia ze najpewnie sie kochac trzy dni po okresie

Gość TheAnia2009
niewiem co ci powiedziec bo nigdy jeszcze niebylam w ciazy to byla moja pierwsza proba wiec sama niewiem jak to czuc jak sie zajdzie bo ja dwa dni przed okresem tez chodzilam czesto sikac do ubikacji

Gość TheAnia2009
nic ci do tego nikt cie tu nie zapraszal

Nie obrazaj mnie.Po prostu sie boje ze nic z tego nie bedzie.Bardziej niz suchych informacji potrzebuje wsparcia i nadziei.Nie zrozumiesz tego.Ja naprawde chce tego dziecka

Gość TheAnia2009
jezeli masz odpowiadac tak beznadziejnie to nie odpowiadaj bo nikt cie tu nie zapraszal z takimi modrymi wypowiedziami dobrze ze ty jestes madra

Gość zwyczajnaniezwyczajna
ja tez chce!!!!! I to już pół roku. Kochałam sie setki razy i nic z tego i wkurza mnie jak ktoś zadaje durne pytanie czy po 2 stosunkach jest w ciąż!!!!

Gość TheAnia2009
to niebylo do ciebie googola78 tylko to tych drugich

Gość TheAnia2009
bo niekturzy sa po pierwszym nawet wiec odrazu innym sie wydaje ze cos nietak a robilas badania

Gość TheAnia2009
masz juz chociaz jedno dziecko

Corke poczelam po pierwszysm stosunku kiedy zaplanowalismy ciaze wiec wiem ze to mozliwe...Teraz kochalismy sie kilka razy dziennie bo tak bardzo chcemy dzidzia...no ale czy objawy moga byc poczatkiem ciazy??