Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

peacelove

zarobek 15 latki mój sposób moderatorze cczemus mnie usunął? ZOBACZCIE

Polecane posty

UWAGA!!! Ogłoszenie!! powywieszam to w szkole i porozdaje ulotki ZBLIŻA SIĘ KONIEC SEMESTRU FIRMA DESPERADO WIE CO PORADZIC NA TWE MARNE OCENY Czy masz już dość mozolnego pisania wypracowań i nie chce ci się odrabiać prac domowych? Brakuje ci weny twórczej? Oto oferta dla ciebie! FIRMA DESPERADO ZAŁATWI TO ZA CIEBIE!! NAPISZEMY WYPRACOWANIA !!! ODROBIMT PRACĘ DOMOWĄ Z POL I ANG ZROBIMY REFERATY lub PLAKATY dowolny przedmiot NARYSUJEMY WYBITNE PRACE Z PLASTYKI Jesteś w desperacji ? zgłoś się pomożemy poprawić twoje oceny Gwarancja anonimowości nauczyciel nie dowie się że nie ty jesteś autorem! CAŁKOWITY DOCHÓD ZOSTANIE PRZEZNACZONY NA KUPNO I RENOWACJĘ BUSA CENNIK Wypracowanie na 5 Krótkie A4 Długie A3 Wypracowania na 5 Wypracowanie na 4 ARCYDZIEŁO(kredkami bambino lub ołówkowymi ARCYDZIEŁO pastelami ARCYDZIEŁO farbami profesjonalnymi Plastyka inne Praca domowa z ang. lub polskiego „na teraz” *1 5 Praca domowa z polskiego lub ang. na jutro lub inny dzień Wypożyczalnia lub ksero (w zależności od ilości)podręczników*2 2zł Referat ( nie ściągnięty z neta)drukowany Referat(-II-) własnoręcznie napisany Referat + zdjęcia Referat + plakat z naklejonymi zdjęciami Plakat + prezentacja i opisy Przepisanie zeszytu(w zależności od ilości stron)potryebnz weekend Przepisanie zeszytu pokemoniastym pismem(Lol) Ściąga Cena do omówienia Proponujemy również ofertę specjalną czyli super ściągi i pomysły gdzie je umieszczać Kontakt gg 7693765 e-mail peacelove@interia.eu *1w zależności od liczby godzin lub minut do lekcji;D *2o ile znajdujemy się w posiadaniu nie skonczyłam cennika dodam że kolezanka ma 6 plastyki super rysuje obie jestesmy swietne w ang a ja mam jescze smykałkę i dobre oceny z polskiego co myslicie

Gość NA TO JEST ODPOWIEDNI
PARAGRAF!