Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carryyy

Czy to normalne?

Polecane posty

Gość carryyy

jestesmy ze soba od 3 lat, zostalo pol roku do slubu a ja dalej nie dostalam jego kluczy od mieszkania? Mieszka sam od paru lat...sama nie wiem czy ja robie z tego problem czy faktycznie jest to problem? Moze mi ktos poradzic?

Gość kingdomoflove
zgadzam sie powinnas dostac klucze od niego

Gość Carryy
On ma swoje mieszkanie, ja rozpoczelam budowe domu, potrwa to jeszcze ze 2 lata, wiec chyba logiczne jest ze po slubie zamieszkamy u niego, narazie nie mieszkamy razem, ale jest mi przykro ze do tej pory nie dostalam kluczy, ze nawet nie wspomnial o tym zeby zamieszkac razem... kiedys mu o tym powiedzialam, ale reakcji nie bylo zadnej

Gość Carryy
jest "ciezkim" facetem, bardzo zamknietym w sobie... nawet jego rodzina nie moze zrozumiec pewnych jego zachowan

Gość kominek//
chyba ty masz problem. Po co ci te klucze teraz? Dostaniesz po śłubie, jak zamieszkacie razem, logiczne chyba.

no najprościej chyba rozmawiać z samym zainteresowanym a nie z dziewczynami z forum..? no my ci tych kluczy nie dorobimy :D

Gość pralka automatyczna
nie mieszkacie razem to po co ci klucze ?

planujecie się pobrać za pół roku i nie macie sprecyzowane gdzie będziecie mieszkać? dla Ciebie jest logiczne, że się wprowadzisz do niego, ale może dla niego to nie takie oczywiste? ja dostałam klucze do mieszkania mojego męża na 2 lata przed ślubem, mimo iż tam nie mieszkałam...

Faktycznie, pogadaj z nim czy po ślubie będziecie mieszkać u niego... Może dla niego to wcale nie jest takie logiczne? A te klucze do jego mieszkania są Ci potrzebne? Chyba nie ma potrzeby żebyś wchodziła tam bez niego...