Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajużniewiem

Gdzie poznać fajnych facetów?

Polecane posty

Gość jajużniewiem

Ja już nie wiem:o Chyba mamy jakiś deficyt na facetów z klasą...

Gość faceci z kasą a nie z klasą
:classic_cool:

Gość jajużniewiem
przepraszam, przejęzyczyłam sie - chodziło mi o facetów z kasą

Gość na tym forum
sa wspaniali faceci :classic_cool: tacy męscy

Gość on 40-latek
Bo wy kobiety same nie wiecie czego chcecie a mnustwo spokojnych i wstydliwych facetów na was czeka

Gość jajużniewiem
Inteligentny podszyw, nie ma co, zaraz zaczernię i się skończy ;] Cezar - nasza klasa to teraz podobno miejsce spotkań:o Ja tu na serio, z niesmakiem, a wy sobie jaja robicie 😭

Gość paszteciaro.......
faceci z klasa to nie twoja liga dlatego takich nie spotykasz podobne przyciąga podobne!

" na tym forum sa wspaniali faceci tacy męscy " To forum dla kobiet, kobiet pytam, choć pewnie gdyby miały fajnych facetów to nie siedziałyby tutaj :p on 40-latek - nie chcę spokojnego, wstydliwego faceta. Chcę mężczyzny z klasą :o

Gość stara panna a ma
[zgłoś do usunięcia] jajużniewiem " na tym forum sa wspaniali faceci tacy męscy " To forum dla kobiet, kobiet pytam, choć pewnie gdyby miały fajnych facetów to nie siedziałyby tutaj on 40-latek - nie chcę spokojnego, wstydliwego faceta. Chcę mężczyzny z klasą wymagania :o :D

"stara panna a ma wymagania:o:D" Wyznajesz zasadę "nieważne co, ważne, że jest"? Podejrzewam, że nie, jeśli twój nick odzwierciedla twój stan cywilny:D

Gość znaleźć to można maślaka
w lesie :o normalny facet ma wymagania i sam decyduje jaka pipe sobie poderwać, kapujesz ? no to spadaj i nie marudź więcej 💤

Gość wielbiciel 70B kocham Ciebie

znaleźć to można maślaka - poznać maślaka też w lesie można? Czytać można nauczyć się w szkole, więc spadaj tam i nie marudź więcej "normalny facet ma wymagania i sam decyduje jaka pipe sobie poderwać " - tylko gdzie się pojawiać?:classic_cool:

Gość Co to znaczy facet z klasą
Bo dla mnie facet z klasą to spokojny zrównoważony, nie szalejący na dyskotekach, nie pijacy ponad miarę, szarmacki. Klasa to nie jest krzykliwy rozrabiacz!! I własnie faceci z prawdziwą klasą są spokojni i na ogół nie zauważani przez kobiety...

"Co to znaczy facet z klasą Bo dla mnie facet z klasą to spokojny zrównoważony, nie szalejący na dyskotekach, nie pijacy ponad miarę, szarmacki. Klasa to nie jest krzykliwy rozrabiacz!! I własnie faceci z prawdziwą klasą są spokojni i na ogół nie zauważani przez kobiety..." Z pierwszym akapitem się zgodzę, ale dodałabym do tego pewność siebie. Dlatego nie pasowały mi tu takie przymiotniki jak "wstydliwy, spokojny".

Gość miłosnik 75 C
i nie poznani... bo kobiety mylą klasę z kasą, kulturę z nuda, itd...