inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 ...... kto czeka z utęsknieniem na nowy dzień :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 (((((()))))(((())) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żeli papą86 0 Napisano Styczeń 10, 2010 To fakt :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 A po poniedziałku będzie wtorek:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żeli papą86 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Nie da się zaprzeczyć. Chyba że koniec świata nastąpi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczkowa 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Mnie czeka ogólnie ciężki tydzień, więc pojawianie się jutro poniedziałku nie wnosi nic szczególnego do mojego nastroju ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adenozynotrójfosforanowa 0 Napisano Styczeń 10, 2010 nienawidzę poniedziałków! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Dla mnie będzie ten tydzień cudowny............ jak każdy kolejny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żeli papą86 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Bo Ty jesteś ciągle z życia zadowolony :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Oczywiście............ czekamy i się cieszymy............... to znaczy.................. przynajmniej ja się ciesze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach