Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyy

co o tym myslec czy powinno mnie to niepokoic

Polecane posty

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyy

spotykam sie od 3miesiecy z chlopakiem 26letnim ja mam 22..jest mily,fajny dojrzaly... ale osoatnio powiedzial mi,ze gada sobie na skype z 30parolatka ktora ma meza ale jest znudzona swoim malzenstwem..powiedzial,ze tylko gadaja bo ona mieszka w drugim koncu polski...powiedzialam,ze spoko nie zareagowalam na to.. ale teraz tak siedzie i smutno mi troche ze on pisze z jakas babka... nawet po kolezensku...moze ja przesadzam???

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
oj chyba nie przesadzasz,mnie tez by to niepokoilo

Gość nieWiemCoOTymMysleć
tez byłabym zaniepokojona tylko ja powiedziałabym o tym na spokojnie oczywiście ... aby nie poczuł, że może swobodnie angazowac sie dalej w te znajomośc ...

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyy
wiec co mam zrobic???niechce zeby pomyslal,ze chce go zamknac w klatce ale smuci mnie to

Gość animowanka
Wiesz co wydaje mi sie, ze nie przesadzasz... a Wy czemu nie mozecie pogadac np na gadu (nie kazdy ma kamerke..)? Przeciez skoro tu piszesz to masz dostep do neta... A swoja droga mnie by bylo tez przykro ze moj facet gaworzy z jakas kobieta...

z drugiej strony jest szczery, ale mnie też by to niepokoiło, powiedz mu jak się z tym czujesz i zapytaj jak on by się czuł gdybyś ty pisała z jakimś znudzonym swoim małżeństwem kolesiem :)

Gość nieWiemCoOTymMysleć
takie znajomości potrafią naprawde namieszać w głowie bo idealizujemy osobe które nie znamy tak naprawde i w pewnym momencie może zacząc porównywac Ciebie do niej a ... mozesz w tym porównaniu wypaśc słabo bo Twoje wady zna jej nie ...

Gość multimedia
kochanie, daj spokoj wiesz, sama mam 32 lata i przyznaje szczerze, ze malzenstwo to nie bajka, malzenstwo to ciezka orka - trzeba nad nim pracowac i starac sie caly czas... moje tez nie jest bajka, raz jest gorzej, a raz lepiej ale nigdy, przenigdy nie rzucilabym meza, rodziny dla jakiegos gowniarza (przepraszam, ale facet mlodszy ode mnie o kilka lat jest dla mnie dzieciakiem) wydaje mi sie, ze ona zwyczajnie chce sie wygadac, posluchac rady z obiektywnej strony, czy moze uslyszec dobre slowo... ponadto facet tez pewnie nie chcialby brac starszej baby po przejsciach i zapewne z dzieckiem/dziecmi wez na luz i nie przejmuj sie tym dopytuj, jako przyjaciolka co u tej kobiety, pokaz, ze jest Ci jej zal, przy tym wszystkim bedziesz tez miala minimalna kontrole nad tym co miedzy nimi sie dzieje mysl pozytywnie