Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czesto tu zagladam

!!!Tragedia!!!

Polecane posty

Gość czesto tu zagladam

Czesto zagladam na kafeterie i musze stwierdzic ze 90% problemow, ktore tu przedstawiacie to jakies totalne blekoty i glupoty!!! Ludzie opanujcie sie bo mi sie rzygac chce jak czytam wasze "zyciowe" probelmy!!! Niektorzy owszem maja ciezka sytuacje, ale zdecydowana wiekszosc to wymoczki i debile. A te wszystkie wasze rady to mozna sobie w dupsko wsadzic az po sama dwunastnice...

Gość pattyshe
wsadz sobie w dupe az po dwunastnice ta swoja tragedie

masz racje a najgorsze jest dysktyminowanie wysokich szczupłych facetów a prompwanie misiowatych

Gość dsfsfsd
Kafeteria to dno. Pamiętam sprzed kilku lat kafeterię - było inaczej. A teraz - żałosne problemy, szukanie wręcz problemów tam, gdzie ich nie ma, żałosne tematy, prowokacje itp.

Gość Anq25
Hmmmm...ja to widzę tak: 1 grupa - ludzie , którzy nie mają co robić i z ciekawości wchodzą, żeby poczytać co tam nowego na kafe. Czasem się udzielają. 2 grupa - małolaty robiące burdel na forum żenującymi topikami czasami prawdziwymi czasami głupawymi żartami (czy zajdę w ciążę przez pocałunek, umieram bo kupa rozrywa mi poślady itp.) 3 grupa - niedojeby kompletnie nienadające się do logicznego myślenia (Facet powiedział, że nie spędzi ze mną Sylwestra i wychodzi z kumplami na imprezę, być z nim? Czy jak na nałożę platynowy blond palette na czarne włosy to wyjdzie?) 4 grupa - Nabijający się z 2 i 3 grupy. 5 grupa - ludzie mający jakiś problem drobny typu: jak załatwić to i tamto, gdzie kupię ? itd). 6 grupa - ludzie wchodzący głównie na topiki czysto zawodowe, hobbistyczne (zdrowie, kosmetyka, filmy) 7 najgorsza grupa - narzekacze na pracę, na faceta, na szkołę i zazwyczaj to debile, którym cisną Ci z grupy 1. 8 grupa - pojeby wklejace linki do gier, banery itd 9 grupa - pojeby w stylu "na ile lat wygladam, czy podobaja wam się moje cycki?" 10 grupa - zawodowcy działu uczuciowego...wielcy psycholodzy i miód na serca tych z 3 grupy. Wydaje im się, że są kimś i pomagają...choć często odpowiadają na prowokacje...:) No i zboczeńcy z erotyka;)

Gość dsfsfsd
To ja chyba należę do 1 grupy. :) Brawo za klasyfikację ! :) Dobrze ujęte ! :) Dodałbym też jeszcze jedną grupę: Ludzi żyjących na skraju załamania, albo frustratów, histeryków, którym się nie układa w życiu i winią za to drugą płeć. Plują jadem na wielu tematach. :)

Gość dsfsfsd
Jak już CREAM się pojawił, co mnie nie dziwi, to przypomniał mi jeszcze o jeszcze jednej grupie: - ludzi uzależnionych od kafe ;)

Gość tgetgr
Wg mnie autorka tematu jest wyjątkowym "wymoczkiem i debilem" skoro jej problemem jest to o czym inni piszą i jeszcze nazywa to takim mocnym słowem jak "tragedia".

Gość dsfsfsd
Wyraziła jedynie opinię. Czytaj ze zrozumieniem.

Gość Anq25
Ja myle ze autorka nalezala do pierwszej...ale nie podołała i niektóre topiki ja wyprowadzily z rownoawgi:)

Gość prrokurator
czesto tu zagladam...tez ma problem...bo zagląda tu na forum.

Jejku no toście słońce odkryli. Czego się spodziewaliście - kółka różańcowego pełnego zdyscyplinowanych chłopaczków i skromnych panien? Zamiast się bulwersować jak jamnik na stromych schodach wyluzuj bo sztuką tutaj jest ignorancja - ignorancja dla tych co przychodzą bruździć. A co do problemów, dla ciebie jakaś "bzdurka" może się okazać nie godna splunięcia, dla osoby piszącej wcale problem na tak prosty się nie wydaje. A jeśli nasze rady są do bani to serdecznie zapraszamy, pokaż nam jak się udziela rad, z chęcią czegoś się nauczymy.

Gość jeszcze są gwiazdy forumowe
tak zwane TWA

Gość mądre inteligentne i ładne
reż!

Gość mądre inteligentne i ładne
Też!

Gość jeszcze są gwiazdy forumowe
no i Ci z zajebistym życiem.Bogaci piękni inteligentni ;)

A ja lubię lekkie albo głupie tematy :) To cała kafeteria. Jakby każdy pisał tylko o poważnych sprawach to byłoby nudno...

jest dysktyminowanie wysokich szczupłych facetów a prompwanie misiowatych " a ty jak creamik wolałbyś być "prompwany" czy może "dysktyminowany" a może ci chodziło o minetowanie szczupłych ? :P a co do tematu ? no to cóż każdy ma w rogu ekranu ikonkę START wystarczy tam zajrzeć i zamknąć to co się nie podoba :D