Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość refgergfertfgte

pytanie do mezczyzn!!!1

Polecane posty

Gość refgergfertfgte

panowie czy jestescie byc w stnie z kobieta ktora ma rozstepy, niewazne skad , moze tyla , moze ma wahabnia homronalne moze problemy ze zdrowiem lub poporstu tak juz ma... czy taka kobieta ma szanse na normalnego faceta? czy jestescie w stnie zaakceptowac ze nie kazdy jest w 100% zdrowy i ma problemy?

Gość korexs
Oczywiscie ze tak.

Gość evelinn
słuchaj..pierwszy raz spotkałam sie z kimś kto mysli, ze przez rozstepy nie można miec faceta. Ja sama je mam i nigdy o nich nie myslę.. tworze wspaniały związek i moj facet nigdy nie mowil,ze to źle wyglada czy cos takiego.. :) głowa do gory :)

Gość to jak go nie ma to
a "kaczka" zdrowa?

Gość Tysssiaakowaaa
Faceci tez maja rozstepy :P

Gość refgergfertfgte
ale npo ja obecnie mam 95 kg przy 185 cm wzrostu rozstpey na piersiach bruchu udach bodrach wszedzie, bardzo ciezko chrowalam, bralam chemie moje cialo puchalo i i flaczalo puchlo i flaczlo, teraz wszytko jest dobrze, wyszlam z tego , ale z dziewczyny 70kg zrobilam sie 95kg, co do sylwetki nie jest zle bo jestem propocjonalan i nwet ok ale te rozstepy mnie dobijaja, nie jestem w stnie rozebrac sie na plazy nie jestem w stnie isc na basen taks ie tego wstydze, nbylam z chlopakiem pol rku zanim zdecydwoalm sie na sex, mam 27 lat, po mojej chorbie to byl 1 od dlugiego czasu chlopak wiec czekam balam sie jak zareguje jak mnie zobaczyl poprostu wyszedli powiedzial ze on chce gldka kobiete... od tego czasu nikogo nie mialam nie umiem sie przemoc... mam wraznie ze to odpycha i odraza mezczyzn...

Gość to jak go nie ma to
moze naucz sie pisac....

Gość Makiwara neo
Moze brzydkie użyje sformułowanie ale mowi sie ze każda potwora znajdzie swego amatora ;) moja kocham choc ma wiele wad i w charakterze i w wyglądzie. Do tego powaznie chora. Ja tez mam duże braki i tak sobie żyjemy czasem szczęśliwie czasem mniej. Czasem milosc przychodzi nawet po pięćdziesiątce wiec nie ma co płakać. Dbaj o siebie i nie unikaj facetów a kiedys jakis pokocha Cie szczerze ze cos co nie jest zależne od Ciebie mu nie bedzie az tak przeszkadzać. Jak masz kase to sa różne zabiegi kosmetyczne. Jesli jestes poza rozstepami nie odrazającą kobieta..przepraszam za określenie..to w koncu trafisz na swojego mena ktory na głupoty nie bedzie az tak patrzec. Pozdro