Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmęczona konkursami

Mam już dosyc tematów i postów typu GŁOSUJ NA MOJE CUDOWNE DZIECKO!!!

Polecane posty

Gość Zmęczona konkursami

Tak jak w temacie. Czasami staram się być miła i głosuję z uprzejmości. Ale niektóre kobiety sa totalnie nawiedzone na punkcie swoich dzieci!!!!!!!!!!! Albo tych konkursów... już sama nie wiem... Wszędzie wklejaja linki do tych głosowań. Nawet na tematach które nie wydają sie do tego odpowiednie. No bo ile można nagabywac ludzi żeby zagłosowali na czyjeś cudowne dziecko??? No bo ile można głosować??? Te wwszystkie tematy typu zagłosuj na mój pokoik albo zagłosuj na mojego synka stają się naprawdę męczące. Ja wierzę że wszyscy mamy piekne fotogeniczne dzieci ale niektórzy przeginają.

Gość rthrt
Dobrze mówi. Polać jej!

Gość krolowa Narnii
dokladnie.

Gość Święta prawda
One nawet wklejaja te linki do głosowań na tematy o poronieniach, ciążach obumarłych, nieszczęśliwych wypadkach losowych, problemach związanych z bezpłodnością. Przydałaby się odrobina taktu. Z całą pewnością kobieta która poroniła tylko marzy żeby oddać głosik na jaiegoś slicznego bobaska. To jest totalne wieśniactwo:-(

Gość A co takie konkursy dają
Albo głupią satysfakcję że wirtualny pokoik mojego dziecka jest w pierwszej 30!!! Ha ha... żenujące... Albo że mam pięknę dziecko... ha ha... wydawało mi się że każda matka czuje to bez brania udziału w głupich internetowych konkursach... A, i czasami można wygrać paczkę pampersów...

Gość naprawde...
sa az takie bezczelne ze pchają się z tymi swoimi głosowaniami na takich tematach!!!!!!! boże zero jakiegokolwiek zrozumienia, byle by wygrać. Masakra

Gość Buhahahahahaha
a po cholere wlazisz na takie topiki i czytasz?????????

Gość dostajesz je gratis heh
A ja mam dosyć ludzi zakładających durne tematy, w których wypisują takie zbdury. Nie klikaj w te linki i już. Czy to takie trudne? Sama sobie dziecko wynajdujesz problemy. Rozumiem, że nie masz innych ciekawszych zajęć?

Gość kfkglglgl
Jeżeli jeszcze ktos zakłada taki temat, to pół biedy, bo po prostu go nie czytam. Gorzej, jak ktoś wpycha się ze swoim dzieckiem w każdy temat. Po co?

Gość dokladnie jak istnieje
taki temat, to na niego nie wchodze, ale to widocznie tym kobietom nie wystarcza i tak wchodza pod kazdy temat i wklejaja linka :O no ilez mozna

Gość s gośka s
Tu nie chodzi o osobne tematy. Każdy sobie zakłada takie tematy jakie mu się podobają. Wchodzić na nie rzeczywiście nie trzeba. Zresztą widzę że jest tu kilka obrończyń tych debilnych konkursów. Najbardziej wkurzające są te kobiety które wklejają linka do głosowania na każdy istniejący temat żeby zyskać jak najwięcej głosów. I wiadomo że niby nie trzeba na te linki wchodzić... Ale jeżeli masz jakąś nawiedzoną mamuśkę która przez tydzień dzień w dzień wkleja na temat prośbę o 'głosik na pokoik Jasia' to jest to naprawdę wkurzające. Jak dla mnie jest to prostackie i chamskie. Taka mamuśka, nie ma pojęcia o czym gadaja dziewczyny, nie zna ich ale oczekuje że wszystkie zaczą oddawać głosy tylko dlatego że przez tydzień z premedytacją wkleja link do tego konkursu.

Tylko takie tematy zasmiecaja forum, ale jest jakas ciekawa dyskusja a tam zaraz zlatuja sie mamuski i prosza zaglosujcie na moje dziecko bo chce byc w pierwszej trojce.

Gość A co wy w ogóle my ślicie o
takich konkursach???? Czy same wzięłybyście w czymś takim udział?

Gość mam nadzieje
mam nadzieje, ze zajrzy tu jakas nawiedzona mamuska, wiec niech przeczyta: JAK KTOS SPAMUJE TO ZAWSZE GLOSUJE NA KONKKURENCJE! Haha, zastanowcie sie mamuski czy same sobie tym syfieniem nie szkodzicie ;)

Gość To tak jak ja
Ja też nie głosuję na obce dzieci. Zresztą wszystkie maluchy są super i uważam że nie ma potrzeby nikogo faworyzować.