Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bdpmbsz

Czy to prawda?

Polecane posty

Gość
och mój drogi niejedna 20 może mi pozazdrościc ... ojjj ja tylko udaje taka niedostepną zapytaj no :P hehe

a ja hinatke.....sucz ma juz przebieg.....ble!! ja gut...to ty malolat chyba.myslisz ze taka starsza czegos cie nauczy??? wystawi doppe i wszystko sam bedziesz musial zrobic.... a jak ja bedziesz calowal to pomysl o faji jej faceta....tfu!!!

może nie, ponieważ a) nie lubię imienia Marek b) złamałeś mi serce c) dasz tą fotę na kafe :> starczy? :classic_cool:

Glodny - dziewczyna daje Ci jasno do zrozumienia ze malo interesuja ja taki osobnik. Skończ waść wstydu oszczędź

1) a ja mam na drugie Eufemia :O:classic_cool: i co z tego? 2) a skąd wiesz? ;] 3) i mam w to uwierzyć? 🖐️ dziękuję, Szejku ;*

Staram sie zachowac resztki honoru i dumy u Ciebie. Jaki z Ciebie "dojrzaly mezczyzna" skoro mlody Cie uczy ?

1) ale mi robi :O 2) TV kłamie :P 3) ale ja nikomu nie wierzę :O 4) a co to za różnica? w ogóle to ciekawe, że specjalnie założyłeś to konto, żeby się umówić. lol.

Głodny, jak Ci tak zależy to zapodaj fotę, wynik testu IQ i aktualny stan konta, a może się zastanowię.. dziękuję bardzo, mój adwokacie Szejku 🌼

nie, niektórzy nie musieli o nią wcale prosić, to chyba coś znaczy? :) jak bym chciała to bym sama dała 🖐️

Gość
WRACAM CZYTAM CZYTAM I POWIEM TAK : SEJU MA RACJE .. TROCHE GODNOŚCI HEH COS tY TAK ZDESPEROWANY ABY NA CAFE PODYWAC 18-NASTKI >?