Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamilpatdkaod

Jak zapomnieć o dziewczynie

Polecane posty

Gość Kamilpatdkaod

Hej. Jestem z dziewczyna 4 lata w związku. Coraz bardziej zauważam ze sie mna nie interesuje, mnie gdzies. Tylko mnie obraza,drwi i kpi. Ja ja bardzo kocham i jej to wybaczan. Ale nie chce tak dluzej. Chcialbym zapomiec o niej. I byc szczesliwy. Pomóżcie

Gość anula1989
Porozmawiaj z nią. szczerze, prosto w oczy.... a jesli nie bedzie chciala, olej ją. Dziewczyny czasami maja jakas taka glupia potrzebe obrazania chlopaka, zwlaszcza, jesli widzi ze inni, np. jej znajomi tak robią... ja mam takie towarzystwo, same pary ale odzywaja sie do siebie jakby musieli, nie siedza nigdy razem. Nie wszyscy sie kochaja tak mocno... ja sobie nie wyobrazam czegos takiego, obrazania, kpin, chyba ze to sa zarty obu stron.

Gość anula1989
jak to są żarty tylko , to nie jest powód do rzucania od razu...

Gość Kamilpatdkaod
To nie są żarty. Ona to mówi poważnie. Od jakiegoś czasu rok - półtora taka jest. Udaje że to ona jest najważniejsza, że ona ma zawsze racje nawet wtedy jak gada najdurniejsza rzecz na świecie. A jesli jej powiem że się myli wpada w szał, obraża i sobie ze mnie kpi. Pewnie wiele jest takich dziewczyn i wiele par chciało by to zakończyć. Dlatego chciałbym o niej szybko zapomnieć bo to juz nie jest do wytrzymania. Chciałbym poczuć się że żyje a ona mnie tylko dołuje i nic poza tym. Każdy człowiek nie chciałby byc z byle powodu wytykany o obrażany.