Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maamaa zaaniepokojonaa

Syn ponad rok CAŁY CZAS głośno PIERDZI !!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość spokojnie analfabetki
nie bulwersujcie sie tak, bo IQ Wam spadnie jeszcze nizej (co prawda chyba juz tylko na poziom minusowy) :D tepe wulgarne tlumoki :D

Gość wystarczy tytul
I wszystko jasne . :D

Gość zmegalomanna
wystarczy zwrócić uwagę na pisane,a drukowane matoły :oi znakiinterpunkcyjne w tymmomencie zbędne, jednak wiem, że dla Was to zbyt trudne :D

Gość O jakies zmiany w gramatyce
?? Dobre. zapisze sobie:D

Gość spokojnie analfabetki
zamiast sie rzucac na normalnych ludzi, ktorzy znaja swoj jezyk ojczysty, usiadzcie nad podrecznikiem do gramatyki dla uczniow poczatkowych klas podstawowki, bo macie duze braki :D

Gość powazny problem;x
Witam, Ja tez mam prawie taki problem jak "aktorka tytulu" tz. jem normalne - czyli wszystko.. nie dbam o diete, ale nie jem tlusto. Moj problem polega nad tym ze pierdze czesto, czyli nawet jest co 3min, albo albo co 10min. jest to dosc nieprzyjemne poniewaz pracuje, a moje baki sa bardzo ciche a strasznie smierdza - jak by jajami.. problem ten trwa juz od 3-4dni ;x Czy moze mi ktos poradzic co zrobic w takiej sytuacji. Prosze o powazne komentarze. Pozdrawiam

Gość FartAudiofil
Tak w ogóle to kobiety pierdzą głośniej. Jeśli ktoś wie, jak zbudowany jest subwoofer do kina domowego, wie, jak ważny jest bass - reflex (to taka dodatkowa dziura w subwooferze oprócz membrany głośnika. W przypadku kobiety funkcję membrany pełni odbyt, zaś za bass - reflex służy pochwa, która blisko odbytu leży. To dlatego kobiecy piard jest głośny i bardziej basowy niż faceta (faceci "bass-reflexu" nie mają). Nie bez znaczenia są gabaryty całości pudła rezonansowego (kobiety dzięki statystycznie szerszym biodrom i większemu siedzisku mają większą "skrzynię głośnikową"). Jennifer Lopez, jeśli by tylko miała wejście XLR lub RCA, po odpowiedniej porcji buritos zdeklasowałaby wszystkie Velum , Kody i Yamahy. Drogie siostry - rzućcie w diabły Espumisan i inne takie bzdety. Niech moc będzie z wami!

Gość Boziaaaa
A moze coś z jego ditką jest nie tak ? co jada twoj synek ?