Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maamaa zaaniepokojonaa

Syn ponad rok CAŁY CZAS głośno PIERDZI !!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Kurde co jest? Moj syne 15-sto miesięczny wczoraj cały dzień i dziś znów pierwszy głośno i dosłownie cały czas. Brzuszek ma miękki. Nie zjadł chyba nic co mogło mu zaszkodzić. Kupka zazwyczaj jest raz mac dwa razy dziennie, a wczoraj 3 i pół, że tak powiem......... ale kolor kupki i wszystko inne odpowiednie :P Troche marudzi, ale jest grzeczny. Je i pije jak zwykle czyli sporo. Pierdzi nawet teraz. Dziwne to dla mnie i trochę zaczynam się martwić.

w drugiej linijce miało być: PIERDZI głośno i dosłownie cały czas*

Nie pierdzi tylko pryka :) A tak serio-dziecko to nie jest sprzęt Hi-Fi,że możesz spytać jak to dostroić. Najlepiej wybierz się z tym do lekarza jeżeli uważasz,że coś może byś nie tak. Bo "Doktor Kasia 88" z internetu raczej nie pomoże... Pozdrawiam :)

Gość na pewno nie Doktor Kasia 88
lukasz kafeteria - orazu po Twoim wpisie widać brak inteligencji i obeznania :D haha. PS. pryka? Nie żartuj.......... Autorko nie martw się, mój mały też miał takie 2 czy nawet 3 dni, że pierdział i pierdział i też już myślałam co to? ale to DOBRZE. Jelitka pracują, widocznie tego potrzebuje, niech pierdzi zdrowo :D

Hahahahahaha na kafeterii to co zwykle :D:D:D:D:D "IDŹ DO LEKARZA" hahaha mój mały ma źle obcięty paznokieć i go chyba boli - idź do lekarza mój mały ma nosek czerwony - idź do lekarza ZASTANÓWCIE SIĘ !! Jakby każdy z głupotą do lekarza latał to kolejki kilometrowe dla tych na prawdę chorych! Z czym dolekarza? Z pierdzeniem? Przecież to dobrze, że pierdzi!Jelita mu prawidłowo pracują. Pewnie zjadł coś cięzkostrawnego i musi teraz oddać gazy, a że dużo i glosne to o niczym nie świadczy. Brzuch miękki i to najważniejsze, nie przesadzać, bo tego się czytać nie chce! Pewnie dziś jeszcze cały dzień popierdzi i może nawet jutro. Odda te gazy i spokój. Pozdrawiam

też uważam że lekarz to przesada. jak dziecko dobrze się czuje, jest zadowolone to niech puszcza te bąki- nic mu nie będzie

Gość o jejjaa
do Łukasza Ty chcesz być śmieszny czy jak? Bo żałosny jesteś :o

Gość Burza na Warszawa
Zdrowa osoba puszcza ok 100 bąkow dziennie,wiec sie nie przejmuj.

Racja najprościej powiedzieć "idź do lekarza" tylko kolega lukasz zapomniał dodać i zrób z siebie idiotkę. Puszanie bąków jest sprawa całkowicie naturalna. Czy gdy dorosły człowiek puści głośnego baka ma od razu biec do lekarza. Ciesz się ze twój maluch pierdzi czuje się dobrze nie gorączkuje i jest radosne. Akurat to jest oznaka zdrowia.

Gość a to cię dziwi
pieprzycie jak potluczeni :O Nadmierne uwalnianie gazów (a jezeli ktos robi to całą dobę prawie bez przerwy to już jest NADMIERNE, prawda ? Pierdzicie tak non stop i głośno albo znacie dzieci, które tak robią ? Bo ja nie.) jest objawem choroby - np. nietolarancji laktozy z mleka albo glutenu z pożywienia. Moze oznaczać też grzybicę układu pokarmowego albo pasożyty. Więc oczywiście, że IDŹ Z TYM DO LEKARZA BO NORMALNE TO NA PEWNO NIE JEST !

objawem nietolerancji laktozy nie jest tylko częste pierdzenie. nie umie pojąc tak śmiesznego toku myślenia ze z każdą pierdoła trzeba biec do lekarza. A potem matki które naprawdę potrzebują porady lekarza czekają w przychodni po 2-3 godziny. Czy jeśli dziecko kichnie będziecie twardo twierdzić ze trzeba się zgłosić do lekarza bo pewnie ma alergie??!! o zgrozo

Gość a to cię dziwi
jak będzie kichać prawie non stop przez rok :O to tak, też bym poradziła, żeby iść z takim dzieckiem do lekarza.

Gość on nie pierdzi głośno
to tylko echo w pampersie...czasem też pampers działa jak mikrofon

widze problemy z czytaniem. dziecko nie pierdzi od ponad roku tylko ma ponad rek i pierdzi od wczoraj

hahahaha:)w sumie mozna zrozumiec,ze dziecko autorki ponad rok pierdzi bo zadnego znaku intepunkcyjnego nie uzyla;)

"Kurde co jest Moj syne 15-sto miesięczny wczoraj cały dzień i dziś znów pierwszy głośno i dosłownie cały czas. " nie pojmuje jak można to zrozumieć ze synek pierdzi przez rok

Gość do ewka0510
spójrz na tytuł tematu hahaha

Gość do ewka0510
wiec nikt problemu z czytaniem nie ma :P Bo czytając tytuł: Syn ponad rok CAŁY CZAS głośno PIERDZI !!!!!!!!!!!!! Nasuwa ci się jedno: pierdzi głośno ponad rok hahaha

Uuu widzę, że wywiązała się dyskusja :) Synek na szczęście pierdział tak niepokojąco tylko rano (no i wczoraj) już jest ok :) Dla tych mało domyślnych albo tylko udających upośledzenie sprostuję... syn ma roczek, a pierdział właściwnie jeden dzień

Gość cały świat pierdzi
ja tu nie doradze ale moj syn mlodszy od twojego pryka dosc glosno i zastanawiam sie jak to bedzie pozniej w towarzystwie.Malcowi sie wybacza ale jak bedzie ciut starszy a jeszcze za maly ,zeby umiec sie zachowac.Ja sie zle czuje jak ktos slyszy.

jeśli udzielasz się na forum to chyba także czytasz wszystkie komentarze. czy opowiadasz książkę tylko na podstawie tytułu. A do ostatniej mamy nie powinnaś się niczego wstydzić jest to ludzka rzecz w ogóle nie związana z brakiem wychowania. Dziecko dziecko podrośnie a ty mu spokojnie wytłumaczysz co dobre a co nie na pewno się to zmieni. Tylko nie wymagaj od 1,5 rocznego dziecka całkowitej kultury i umiejętności jedzenia nożem i widelcem :)

Gość Ja tez tak zrozumialam
:D

Gość no bo tak wynika z tytulu
a autorka, zamiast innych oskarzac o uposledzenie, powinna zastanowic sie, czym jest spowodowana jej nieumiejetnosc formulowania zdan w sposob logiczny (potrafia to juz 7-latki, wiec to moze Ty jestes uposledzona, moja droga?) :D:D:D

Gość do tej wyżej
je.baj się :D

nie jestem autorka tylko zastanawia mnie fakt jak można wypowiadać sie na dany tematy czytając TYLKO tytuł

Gość huhuhahahaha
Ewka 0510 - ma racje, ta 2stopnie wyżej faktycznie JE.BAJ SIĘ :D:P