Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysińskaa

czy faceci naprawde lubią duze piersi

Polecane posty

Gość ewrewtewtete
Myrevin a jak nie wypali z tą z dużymi cyckami to co potem????:)

Gość jużżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż
..klatka schodowa

Po pierwsze to tylko żart. ;) A tak naprawdę po tylu nieudanych próbach nie chce mi się już próbować. :classic_cool:

Gość ewrewtewtete
Są ciekawsze rzeczy na świecie niż kobiety:) i faceci(opcja dla Pań) i ich cycki czy inne takie tam...

Gość jużżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż
Myrevin, może kryzysuj klasycznie? Kup sobie duuużyyy czerwony samochód albo Harleya i na to wyrywaj.

Gość OneTwo
Większość lubi średni pełny.

Nie odczuwam potrzeby wyrywania na cokolwiek, a już absolutnie swojej sytuacji nie nazwał bym kryzysową. Ani trochę nie odczuwam tego jak kryzys, no i kryzysy mają to do siebie że mijają. Wolałbym by mi to nie minęło. :classic_cool:

Gość jużżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż
Zgodnie z kalendarzem powinieneś ;)

Gość ewrewtewtete
z doświadczenia wiem, że na super samochód łatwiej wyrwac mechanika niz fajna dziewczynę:)

Gość gość
Duży biust rządzi, ale musi być jędrny i do tego szczupłe ciałko. Takiej kobiecie można dużo wybaczyć, bynajmniej ja mam słabość do takich. Należę raczej do większości, patrząc na ranking http://www.pokacycki.eu podobają mi się najbardziej te z pierwszych miejsc.

Gość gość
Jasne że lubią. No kurcze który facet nie lubi dużych , jędrnych piersi... Moj mąż to poszedł nawet ze mną na konsultacje do dr Dmytrzaka przed zabiegiem. I mówie Wam szczerze ze ja jestem bardzo zadowolona z tego ze zdecydowałam sie na powiększenie piersi.

Gość gość
mialem dziewczyne, ktora nie miala piersi, byla deska, miala fajny charakter, ale nam nie wyszlo, wiec szukalem z wiekszym nawet B bym sie zadowlil i taka znalazlem, jest zupelnie inaczej, jak bylem z tamta dziewczyna musiale sobie walic konia na p****lach z duzymi piersiami teraz juz nie wale i jest wspaniale :) pradopodobnie bym ja i tak zdradzil bo musialem sie przespac z wiekszymi.

Gość prawi 117
lubią dlatego ze te z duzymi piersiami chetniej je pokazują niz te z małymi

Gość Ja...

Powiem tak jak kobieta jest ładna to piersi nie mają znaczenia lub jak jej osobowość nam odpowiada do też niemuszą być duże ale jak kobieta ma brzydka twarz i jeszcze nie jest fajna to najlepszym ''lekarstwem'' jest duży biust 

Gość naj

pewwnie ze lubimy ale tylko naturalne nie te z powiekszonymi sa twarde i nieprzyjemne w dotyku