Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogryziona

Co mnie gryzie ? Pomózcie.

Polecane posty

Gość pogryziona

Mam cholerny problem . Od dwóch tyg coś gryzie mnie i moją córkę po ręcę. Nic nie widać i nie słychać a gryzie. I zaznaczam że to dzieje się chyba nocą , bo zawsze widać bąble po nocy i zawsze tylko jedna ręka od strony wewnętrznej. Dodam że moja córka jest alergiczką. Jej miejsca ugryzienia robią się bardzo swędzące i opuchniete.Przeżywam koszmar. Podejrzewałam pluskwy. Wstaje po kilka razy w nocy i sprawdzam pościel i nic. Przegladałam również całe łożko, materac itp. i nic. Opryskałam pokój :( a mimo to co dwa trzy dni znów jesteśmy pogryzione. Wstydzę się iść do dermatologa. A po za tym trzeba zwalczyc przyczyne a nie skutki. Dodam że śpimy na poduszkach z pierza które kupiłam rok temu. I sa do niczego bo pierze cały czas nich wychodzi. Barałm równiez opcję że może te pióra tak drapią ale to nie to. Mamy wyrażne ukąszenia z jadem. Ja chyba zwariuje juz nie daje rady. :(:(:(

Gość minerwa*
może mrówki?

Gość minerwa*
jeżeli córka jest alergikiem, wywal te poduchy z pierzem i kup pościel dla alergika do prania mam taką i jest super

Gość pogryziona
Własnie tak mam zamiar zrobić .

Gość pogryziona
uzywam również wtyczki na komary.

Gość upssss
może kafeteria?

Gość upssss
może kafeteria?