Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamkaa wawaaa

Chciałaby się

Polecane posty

Gość mamkaa wawaaa

Gość mamkaa wawaaa
O rany zwiał mi temat zanim napisałam - CHCIAŁABYM SIE WAS PORADZIĆ - tak miał brzmieć tytuł ;) A więc zaprasza mnie koleżanka do siebie od kilku miesięcy i jakos ciagle coś komuś wypada w końcu jedziemy do nich ALE w tym czasie miała urodziny i swój ślub na którym nie mogliśmy być, do tego za 3 tygodnie rodzi - do jakiego prezentu jestem zobowiązana?? NA oewno coś na urodziny tylko cyz z okazji ślubu też? Mozecie mi coś podsunąć co wypadałoby podarować, choćby coś symbolicznego (myślałam o obrusie ale sama nie wiem...)

Gość mamkaa wawaaa
nikt nie nie ma pomysłu i nie pomoże? :(

kup coś dla maluszka i dla mamy :) ja bym tak bynajmniej zrobiła:)

Gość mamkaa wawaaa
a z racji tego, ze nie byliśmy na weselu też powinnam coś kupić. Nie chcialabym, żeby wyszło głupio... Co konkretnie mogłabym kupić? Od kilku lat mamy słaby kontakt ze sobą i poprostu nie wiem..

Gość A ja mam pytanko.... .
Czy ta kolezanka zapraszała cie na ślub? A ty nie mogłaś przyjechac?

Gość mamkaa wawaaa
Dokładnie tak - byliśmy zaproszeni na ślub i wesele ale nie mogliśmy przyjechać. Nie wiem czy i co wypadałoby kupić.

Gość A ja mam pytanko.... .
Z jednej strony na tym ślubie nie byłaś wiec czemu masz coś kupować.... Z drugiej strony koleżanka cie zapraszala... Hmm jeśli cie stać,to kup jej spóźniony prezent np obrus albo pościel (chociaż kurcze, może dostała tego full?) Może kup jakiś ładny album na zdjęcia? Dla maluszka kupiłabym glinianą ramke,są na allegro :D bo za pewne co do ubranek, ma już wyprawkę skompletowana

Gość mamkaa wawaaa
dzięki serdeczne :) gdyby ktoś jeszcze miał pomysł to proszę pisać na pewno będę tu zaglądac

Gość do Blask
Kobieto, błagam, jeśli nie wiesz, jakie znaczenie mają słowa, nie używaj ich... Bynajmniej to NIE przynajmniej! To naprawdę razi.

wielce pani polonistyka poczuła się urażona :D:D:D:D a cmoknij ty mnie wiesz gdzie :classic_cool: PS: szkoda ,że tylko pod anonimem taka mądra jesteś :-o