Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic nowego masz racje

jest slisgo a ludzie wbiegaja na pasy - zero rozumu.

Polecane posty

Wczoraj jechalam samochodem, dosyc wolno bo drogi nie byly odgarniete za bardzo poniewaz caly czas sypal snieg. Nagle na pasy wleciala jakas baba...jeszcze zeby stala przed padami to bym ja widziala, ale ona tak nagle wbiegla doslownie kilka m przede mna...czy niektorzy ludzie nie wiedza ze moga w ten sposob spowodowac wypadek? Przeciez jest slizgo! Jak samochod ma sie zatrzymac?

Gość szukam mixera
slizGo od slizgac? pisze sie slisko.

pisze sie sliZgo a w temacie sie pomylilam :) jak widzisz juz pozniej w wypowiedzi napisalam normalnie. Zreszta nie o poprawna pisownie tutaj chodzi tylko o zachowanie ludzi

zreszta zarowno z tego co wiem forma slisko i slizgo ejst poprawna, ale moge sie mylic :p

Gość szukam mixera
no wiec sie mylisz. pisze sie slisko, ale juz np. nie slisk tylko slizg, slizgawka, slizgac. sprawdz w slowniku a potem pisz.

Gość focaa
Niemowi sie na slowniku tylko w slowniku

Gość szukam mixera
a gdzie ja napisalam "na slowniku"? wklada sie okulary jak sie niedowidzi.

Gość focaa
Okulary sie zaklada a nie WKLADA

Gość szukam mixera
zerzarlasi jorz dzis sledzja foka? jak nie to do rybnego smignij polonistko od siedmiu bolesci.

mozna sie pomylic...ale oczywiscie zawsze znajdzie sie ktos kto nie ma nic madrego do powiedzenia na temat postu tylko oczywiscie od razu wyszukuje bledow w pisowni i pisze "najpierw sprawdz w slowniku a potem pisz" no sorki ale dla mnie to troche chamskie..

Gość focaa
A ty wymixowalas sobie krocze dzisiaj jak nie to jusz czas.

Gość szukam mixera
dzisiaj jeszcze nie bo przeciez zepsuty mam mixer nie? nie umisz czytac/

Gość niekomu sie nie dogodzi
Ja pierdziele tyle postow i zaden na temat. zgadzam sie z toba autorko. Jestem poczatkujacym, kierowcom, wiec na drogach nie szarżuję :D Ale juz mialam sytuacje, gdzie jakis debil wyskoczyl mi nagle na ulice :( Na szczescie byly to miesiace, letnie wiosenne. Udalo sie zachamowac ... jednak gdyby to byla sytuacja zima. Chyba bylby zgon ;/ Odkad jestem kierowca, stalam sie wzorowym pieszym. Tak tak teraz dopiero dostrzegam ile problemow sprawialam kierowcom, wchodzac za szybko na pasy lub w centrach handlowych chodzac po calym parkingu jak krowa ;/ Oczywiscie kierowcy tez nie sa swieci ...

Gość beatka sdsd
zgadzam sie, piesi są zupelnie bez wyobraźni :O

Gość niekomu sie nie dogodzi
Oj zaraz mnie bedea poprawiac ZAHAMOWAC :p

Gość focaa
To jest TEMAT jest slisgo a ludzie wbiegaja na pasy - zero rozumu. Wiec niewiem ze ci sie zepsul.

Gość fxgdfg
ale się czepiacie, może po prostu polski to dla niej obcy język. lepsze takie błędy niż robione z premedytacją skróty, np. bd - od słowa być w każdej odmianie. np. zamiast bądź co bądź piszą bd co bd :o

czasem oczywiscie sa sytuacje gdzie np. na pasach nie ma swiatel i trzeba czekac az samochody przejda a one jada i jada i jada...i trzba jakos przemknac przez jezdnie...ale skoro jest tak slisKo!! :p to trzeba by troche uwazac i poczekac az bedzie jakas wieksza odleglosc od samochodu....no naprawde czasem az serce staje w gardle w takich wytuacjach!

Gość szukam mixera
no wiec jest slsgo i dlatego ja dzis mixowalam sobie krocze to moj mixer nie wyrobil na zakrecie , wziol sie przewrocil, dostal najwyzszych obrotow i ekspolodowal. a teraz jestem nie do konca zaspokojona i szukam na gwalyt nowego mixera.

Gość no wlasnie....
zachamowac- powstrzymac sie od chamskiego zachowania zaHamowac-zatrzymac sie oj ,no cis porobilo....

Gość nr konta
:D:D:D to się kobita wygadała

polski to dla mnie nie obcy jezyk ale jak juz napisalam wczesniej - moge sie mylic w pisowni - bo zawsze bylam dpobra z przedmiotow scislych a w na j. polskim robilam duzo bledow...wiec nie widze powodu aby sie czepiac o jedna literke...ale zawsze znajdzie sie kjtos kto sie musi dowartosciowac krytykujac innych. Coz...:)

kto by pomyslal, ze mikser moze miec az tak wiele fukncji :p

Gość szukam mixera
a co sciskalas ? jakie przedmioty? fujarke ticzera?

Gość szukam mixera
a widzisz/ nie uwazalas na naukach scislych jak ticzer mowil o niekonwencjonalnych sopsobach wykorzystania mixera, ty wolalas sciskac jego kanarka.

Gość sipsi
wogóle zero wyobrazni, idzie w nocy prawą stroną i myśli ze jak samochód ma światła to go widzi , za kazdym razem mam ochotę wysiąść z auta i nakopać do dupy