Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25646856

co zrobić??

Polecane posty

Gość 25646856

witam, otóż mam faceta, jesteśmy ze soba prawie rok, jest super, bardzo czuły, zawsze moge na niego liczyć, wiem, że nie zawiedzie. czar pryska gdy uprawiamy sex. nie potrafi mnie zaspokoic, jemu samemu tez ciężko dojść.. wiem, że to podrzędna sprawa, jednak też ważna. jak myślicie, co robić? z góry dzięki za odp

Gość wtotek w środę a w piątek co
sex to nie podrzędna sprawa z roku na rok będzie cię to drażnić coraz bardziej i bardziej albo zacznijcie razem pracować nad tym żeby było fajniej i przyjemnie albo znajdź kogoś kto cę zaspokoi bo rak dobrego łózka rozwali prawie każdy związek

Gość 25646856
masz racje, ale nie wiem czy znajdę takiego faceta jak on.. nastepny może i będzie super w łóżku ale pewnie nie taki :(

powiedz mu co cię kręci i niech się postara i ty zrób to czego on oczekuje

Gość 25646856
tak naprawdę chyba chodzi oto, że jest za maly..

no to jak jest super to niech cię jeszcze zadowoli i będzie jeszcze bardziej super chyba że ma mały problem :(

no to problem a inne metody może coś pośredniego ważne żeby wam obojgu sprawiło przyjemność

super podejscie masz.Cafe ma rozwiazac twoj problem lozkowy.Zamiast wziac faceta pod pache , poszukac ksiazek na ten temat, doksztalcic sie, pogadac ze swoim facetem po prostu, dac temu czas.A moze to z Toba cos jest nie tak ,a nie z tym facetem.Jeju.

Gość 25646856
nie wiem jest naprawdę ok, no ale ta sprawa trochę razi.. myślałam, że nie ma juz takich facetow, to jak znalazlam, to mam inny problem :(

problemy są zawsze i przeróżne na tym polega życie na ich ciągłym rozwiązywaniu macie problem i musicie sobie z tym poradzić istnieją poradnie w necie masz pełno odpowiedzi pytanie tylko co chcesz z tym zrobić rozwiązać problem łatwo i znaleźć sobie odpowiedni kaliber lub bardziej się postarać może nie być efektów albo mogą być zaskakująco dobre

Gość 25646856
,nie chcę z niego rezgnować tak jak pisalam, pytam na kafe, bo byc może kots miał podobny problem i jakos z nim poradził, dzieki za odp :)

no to jak nie chcesz z niego rezygnować to zmień istniejący stan rzeczy kupcie sobie wibrator

nie ma za malych , za duzych.Pochwa kobiety dostosowuje sie.Potrzeba tylko odpowiedniej techniki i czasu dla Was.Jesli facet jest swietny to kobieto cen to.I poszukajcie sami takich pozycji, gdzie bedzie satysfakcja dla Was obojga.Nie ma nigdy idealnie, tylko checi dwojga ludzi moga zrobic zwiazek wyjatkowy dla nich.Pomysl o tym co Ci psze kobieta starsza:)

Gość 25646856
ok wezme to pod uwagę ,będziemy kombinować, dzięki ;)