Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnie jestem zbulwersowana

Widziałam dziś jak baba trzymała dziecko do sikania na środku chodnika!!!

Polecane posty

Byłam w ciężkim szoku jak można sie tak zachować,jak zwierzę,które robi gdzie mu sie zachce.Kontrowersyjne karmienie cycem w tłumie jeszcze zniosę,ale cos takiego??!Pomijam głupotę matki świecącej gołym dupskiem małego dziecka w taka pogodę :O Młode matki,czy Wy też sie tak zachowujecie,wychodząc z założenia,że Wam wszystko wypada?? :O

Gdzieś musiała dać się dziecku opróżnić... Zasikane majtki w taką pogodę nic dobrego nie wróżą...

Po drugiej stronie ulicy był park,a parę metrów dalej przychodnia :O

Gość tez mnie to drazni
Jak tak mozna. Latem siedzialam z mezem w ogrodku, jedlismy obiad, a jakies babsko tuz przed naszym nosem wywalilo dzieciakowi dupsko. Zrobilo nam sie niedobrze. Jak tak mozna? Malo toalet jest w poblizu. Wystarczy wejsc do marketu czy knajpy :O

Ja widzialem jak koło biedronki babka synka malego trzymala ,chyba sikla i jeszcze mu strzepala hahaha:D:O

Gość to oblesnie zachowanie
taka matka to gorsze niz zwierze. Kompletny brak wyobrazni i rozumu :O

Dokładnie. Nie uważam,zeby urodzenie dziecka upoważniało do takich zachowań.W ogóle to powinno być karalne,tak jak śmiecenie.Miałam ogromną ochotę cos powiedzieć tej babie,ale jestem chyba za dobrze wychowana :O

czasami cięzko wytłumaczyć dziecku z pełnym pęcherzem że musi jeszcze chwilkę wytrzymać.Podejrzewam że w tej biedronce jakby poprosiła na pewno udostępniliby jej toaletę

tez bylam swiadkiem takiego zachowania przed samym wejsciem/wyjsciem na peron dla mnie to tak samo niestosowne jak oblewajacy sie pijak pod murem przy ulicy sa ustronniejze miejsca takie wystawianie sie na widok ludzi jest po prostu dziwne ja bym nie robila poza tym kina dla potencjalnego pedofila

To "dokładnie"było do komentarza "to oblesnie zachowanie"

Gość to oblesnie zachowanie
jak tak dalej pojdzie to kazdy bedzie sral gdzie popadnie. Pojdzie taki jeden z drugim zachce mu sie i dupsko wywinie w autobusie albo na srodku marketu. Wstyd. Jak dziecko nie umie kontrolowac pecherza to mu sie pieluchy zaklada :O

Dokładnie, dziecko to nie robot który na komendę "wytrzymaj 5 minut" wytrzyma. A cytat " Jedliśmy z męzem obiad i zrobiło nam się niedobrze " - właśnie takie slowa są żałosne, a nie dzieci i matki.

rozumiem, ze dziecku ciezej wytrzymac... ale mozna sie schowac chociazby za krzaczek albo jakies zabudowanie gdy faktycznie nie ma w poblizu toalety (chociaz lanie w miejscach publicznych faktycznie podchodzi pod "smiecenie", badz co badz jest to zanieczyszczanie)

No właśnie,nie przejmują sie ani zdrowiem dziecka,ani właśnie pedofilami. Dla mnie szczerze mówiąc zachowanie pijaka jest bardziej usprawiedliwione,jest pijany i nie wie co sie z nim dzieje.A matka? :O

Gość takie matki polki sa najgorsze
one moga wystawic dziecku tylek gdzie popadnie zeby zrobilo siku czy kupe i zadna nie sprzatnie a jesli ktos nie sprzata po psie bo jeszcze nie widzialam kosza na psie odchody to sa wielce oburzone bo ich kruszynka wdepła w psie gowno :o

dzieci umieją kontrolować pęcherz ale nie do tego stopnia żeby wytrzymać nie raz 5 minut i więcej.A trudno np 4 czy 5 latkowi ubierać pampersy.To z pewnością są sytuacje wyjątkowe i nie każdemu dziecku co dzień chce się akurat siku w miejscu publicznym.A co jeśli mówi że ok wytrzyma jeszcze chwilkę,matka wpada do z nim do kibla a tu juz po wszystkim?

Ale jak napisałam,miała kilka miejsc do wyboru gdzie by to mogła załatwić dyskretniej,a wybrała akurat środek (!)chodnika.A dziecko wyglądało na jakieś 2 lata

Gość Mam stresCCCCC
OBRZYDZENIE MNIE BIERZE NA WIDOK GOLYCH DUP DZIECIECYCH JAK SIKAJA GDZIES. TO OBRZYDLIWE. CZEMU SIE NIE CHOWAJA ZA KRZAK, GDZIEKOLWIEK. MAM SYNKA I NIE WYOBRAZAM SOBIE ZEBYM LUDZIOM MIALA FUNDOWAC OGLADANIE JEGO DUPKI :) TO OBLESNE

Li-monka chodzi o to, ze mozna odejsc te 3metry i schowac tylek dziecka za krzak czy budynek a nie rozbierac bachora na srodku robiac widowisko poza tym czesto w poblizu sa sklepy, knajpy czy inne miejsca gdzie nawet jak nie ma ogolno dostepnej tolety to matce z dzieckiem nie odmowia...

Gość Mam stresCCCCC
2 LATA MIALO? to dobrze ze umie wolac a nie leje w pieluche. nastepne co mnie irytuje to dwulatki sikajace i srajace w pampersy w dzien :O

Gość Mam stresCCCCC
a co powiecie na to w dupsku jej grzebali? czy przez cip k e robili masaz zeby sie wysrala?

"denerwują mnie 2 latki robiące w pampersy w dzień" - ty głupia babo , to jest dziecko i się nauczy wszystkiego, a ty stara ruro niestety do końca życia pozostaniesz głupim babsztylem..

2 letnie dziecko powinno umiec wolac ze chce siku, ale jezeli wiemy ze czeka nas dlugi czas poza domem i moze nie byc toalety to asekuracyjnie mozna zalozyc pieluche gdyby nie udalo sie doleciec do najblizszej knajpy czy innego miejsca z tolaeta!!

Gość Mam stresCCCCC
OstraSiostra i co z tego ze dziecko? moj syn ma 15 miesiecy i tylko na noc zakladam mu pampersa. to juz zakrawa o uposledzenie sikanie w pieluchy przez 2 letnie dziecko .

Gość tak tylko że
takim małym dzieciom chce się siku teraz i już, a nie za 5 min kiedy mama łaskawie uprosi panią w sklepie o udostępnienie toalety :O Jest to trochę niesmaczne oglądać gołe tyłki na ulicy, ale dzieci to dzieci i Wy zarozumialcy też kiedyś byliście dziećmi i siku wołaliście tak samo bez względu na miejsce i czas.

Gość a co powiecie na to
normalnie wsadzila jej palec w dupsko i ruchem okreznym pomagala jej sie wysrac, widok przeobrzydliwy...

ok,faktycznie,niektóre matki są źle wychowane ja byłam bardzo wstydliwym dzieckiem i też nie raz zachciało mi się siusiu a do toalety daleko albo nie było jej wcale w pobliżu i wtedy rządałam ustronnego miejsca np krzaka.Po dzień dzisiejszy nie zrobię siku nawet w lesie :o

A nie wiesz, że każde dziecko się inaczej rozwija??I co, chciałas się "pochwalic" jakie masz mądre dziecko ?? Gratuluję, ale nie piszcie słów w stylu " dwu letnie dziecko "POWINNO" " bo to świadczy o waszym zacofaniu.