Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkoxldskoxd

obejrzałabym sobie jakis ciekawy film

Polecane posty

Gość lkoxldskoxd

odkąd mam dziecko ściągam same bajki, a filmy ogląda jedynie te co w tv polećcie jakiś dobry filmik do obejrzenia wieczorkiem w weekend razem z facetem, coś co spodoba się obojgu, może być straszne :)

1. Egzorcysta. 2. Psychoza. 3. Ptaki. 4. Dziecko Rosemery. 5. Omen. 6. Milczenie owiec. 7. The shutter - widmo. 8. Mgła. 9. Osada. 10. Egzorcyzmy Emily Rose. 11. Inni. 12. Obcy pasażer Nostromo. 13. Oko. 14. Klątwa. 15. The Ring (japoński) 16. Nawiedzony dom. 17. Tożsamość. 18. Stay alive. 19. Katakumby. 20. Bunkier. 21. Głosy. 22. Jeździec bez głowy. 24. Cube. 25. Wywiad z wampirem. 26. Hostel (- tylko jedynka.) 27. Kiedy dzwoni nieznajomy (nie jest to rewelacja, ale ma klimat) 28. Zejście (do połowy świetny, trzymający w napięciu, potem padł) 29. Monster. 30. Sierociniec

Jeszcze mam parę... 28 dni później 28 tygodni póżniej Amityvile blady strach carvel fragiles eden lake dead end feed gra wstępna hostel 1 i 2 see no evil ils creep mirrors wind chill unborn uninvited strangers nocny pociąg z mięsem timberfalls the last house on the left (nowy) rest stop 1 i 2 patologhy pulse shuter it wolf creek hitcher nowy i stary white noise 1 i 2 motel 1 i 2 krwawe święta walled in splinter jacket rovdyr breathing room Bogeymann 1 i 2 Piłą 1-6 Koszmar z Ulicy Wiązów 1-7 Piątek 13 Teksańśka maskara piła mechaniczną Wrong Turn 1-2-3 Drag me to hell Shortcut Klątwa 1-3 Mgła Oszukać Przeznaczenie 1-4 rasa madhouse children kill theory long weekend cube 0-2 coś siła strachu smakosz 1-2 dark water stay alive captivity frontiers rec wzgórza mają oczy 1-2 reeker Bunshinsaba calvaire martyrs ptaki psychoza 1-3 Noc żywych trupów + inne zombie ruiny abandoned shrooms zejście dead silence szczęki 1-3 from within proom night solstice cabin fever fragiles alone oko orfanto No,masz oglądania do maja... :D

Gość wyhodowałam grzyba
co za badziewie jej proponujesz

Gość lkoxldskoxd
wind child.... jesteś pierwszą osobą która mi to proponuje i która zna ten film oprócz mnie chyba:D każdy komu o nim wspominam pierwszy raz to słyszy:D większość z tego oglądałam, może coś z nowszych? Ale jakiś konkretny tytuł mi podaj i dlaczego warto bo taka ogólna lista to tak jakbym weszła na forum warezowe i wybrała byle co

Gość lkoxldskoxd

Gość zrezygnowalabym z zapraszania
lkoxldskoxd wind child. ] a nie wind chill? bo to porazka a nie film :O

Gość panie CYBORG
Straszną kupę oglądasz! Ja bym się wstydził przyznać.

Gość filmooooooovka
C Y B O R G - 90% najbardziej wiesnaickie i mało straszne filmy w twoim opisie gratulacje guściczku

Gość polehka
[panie CYBORG Straszną kupę oglądasz! Ja bym się wstydził przyznać.] - uuu ktos tu sie urodzil obeznany z filmem bez ogladniecia go, albo tez slucha potulnie krytykow jak wyroczni :D ja widzialam chyba wszytskie, ktore wymieniles Cyborg ;) jasne ze wiekszosc to chala ale ja kocham horrory wiec sobie sama je wole poogladac i ocenic bo gdybym miala sie kierowac gustem innych, obcych mi osob to nie tylko bym zobaczyla ze 2 horrory ale i z 5 filmow w ogole ;)

Gość lkoxldskoxd
też oglądałam większość z nich ale to jak miałam więcej czasu i generalnie zwisały mi opinie po prostu chciałam sama się przekonać, a teraz wolałabym jednak coś co nie będę żałowała straconego czasu Oczywiście miało być chill, jakoś tak mi się napisało, a co do filmu to nie porażka, jakiś taki nawet do obejrzenia był, widziałam gorsze ( np are osób zachwalało mi smakosza:D z tytuły też myślałam że będzie fajny ale to była dla mnie porażka:D ) Poszukam tych dwóch ostatnich chyba że ktoś się orientuje gdzie można pobrać w formacie avi

Gość też bym coś obejrzał