Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WY60890569056906

WARKOCZ

Polecane posty

Gość WY60890569056906

nosi ktoś z was bo to niemodne i podobne już tylko na wsi nosi się warkocz

Gość daruch
W warkoczu widze teraz tylko dziewczynki do 12 lat. Jak dla mnie to fryzura nie dla doroslych. Choc ta z Ukrainy slicznie wyglada tylko ze ona ma go spiete a nie luznie opadajacy. Tak to ladnie wyglada!

Gość WY60890569056906
U nas na wsi to prawie wszystkie panny noszą warkocze do pasa

Gość wanduszka
Warkocz warkoczowi nierówny. Podobnie jak kucyk kucykowi. Jak fryzura jest porzadnie zrobiona, ma odpowiednia luźnosć albo odpowiednie napięcie, dobrze sie komponuje z makijażem i ubiorem, to nie ma w warkoczu nic infantylnego ani wiesniackiego.

Gość valqwwwwwwwww
I ja też mieszkam na wsi i tam sie nosi warkocze jak chodziłam do szkoły do liceum to u mnie w klasie prawie wszystkie kolezanki miały warkocze a tylko dwie mialy krótkie włosy

Gość wanduszka
Tylko taki klimat jak na zdjeciach to w życiu codziennym raczej sie nie zdarza. Warkocz się po godzinie wywlecze, poza tym człowiek nie idzie i nie rozsyła takich tajemniczych, przydymionych spojrzeń jak modelki na zdjeciach, bo by go do czubków zamknęli. Więc łatwo z takiej stylizacji zrobić sierotkę marysię. Tak jak ktoś gdzieś kiedyś opowiadał, jak to , idac za radą cosmo,laska założyła sobie na głowę chustkę, bo tak to fajnie na zdjeciach wygladało. I na dysce kolesie sie pytali, z jakiej wsi przyjechała

Gość valqwwwwwwwww
teraz jak jestem żono to musze warkocz dookoła głowy zawijać bo żonie to nie wypada nosić rozpuszczonych włosów

Gość valqwwwwwwwww
ja codziennie nosze chustke na głowie i nikt ze mnie nie smieje ise

Gość
warkocz jest szalenie wygodny przy wykonywaniu prac domowych lub bieganiu :) do pracy nie uczesałabym się w warkocz ale w domu - czemu nie... moim zdaniem lepszy warkocz niż krótkie włosy (totalnie aseksualne)

Gość Warkoczewski
Uważam, że warkocze pasują zdecydowanie, nadają wdzięku i kobiecości. Wymagają dbałości o włosy, a nie ścięcia ich "dla wygody" i farbowanie po 25 razy w roku, tak że przypominają druty, nie zaś piękno jakim obdarzyła Was natura. Ostatnio kobiety potrafią to zniszczyć. Zamiast zadbać o siebie, ubrać się kobieco, wolą nałożyć wytarte spodnie, okropna bluzkę z promocji z Biedronki, która wyblaknie po pierwszym praniu... Na szczęście moja królowa jest tej pozornie starej daty, jest taka kochana, kobieca, dba o siebie ma ciepłe serduszko i nosi kochany przeze mnie warkocz. W każdym jego splocie jest magia, coś tajemniczego, ten wdzięk... Nosi też spódniczki co jest dopełnieniem Jej wspaniałego charakteru. Apeluję więc do kobiet, nie ścinajcie włosów, dbajcie o nie :)