Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bOngObOng

Czy to możliwe?

Polecane posty

Gość bOngObOng

Czy mogę być w ciąży i mieć dłuższy i obfitszy niż zwykle okres ? dodam, że to już mój drugi okres od momentu domniemanego zapłodnienia, a aż boję się iść do ginekologa :( pomóżcie !

Gość buhftrcuhitybkjg
to mozliqwwe i normalne

Gość bOngObOng
nie, poniewaz jako tako penetracji nie bylo.. ale sperma mogla miec kontakt z moja pochwa, poniewaz uprawialiśmy petting w takiej dość dziwnej odmianie :/

prawdopodobieństwo jakies jest, ale mysle ze niewielkie.. kup test i zrób bedziesz spokojniejsze ;p

Gość PZU orange
poyebało Was dzisiaj:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D szkoda że do zapłodnienia nie doszło przez usta, wtedy prawdopodobiństwo byłoby większe:classic_cool:

Gość bOngObOng
a przegladałam dyskusję z jing coś tam i zadał czy zadała ciekawe pytanie: jeden czy dwa? jak to jest?

narazie zrób jeden jeli wyjdzie pozytywny to zrób dwa jesli nie to odczekaj kilka dni i zrób kolejny. wiem ze to czekanie jest najgorsze ;/;/ ja tez czekam :(

narazie zrób jeden jesli wyjdzie pozytywny to zrób drugi. jesli bedzie negatywny to odczekaj kilka dni i zrób kolejny wiem ze to czekanie jest najgorsze ;/;/ ja tez czekam :(

Gość bOngObOng
jedyne co zauważyłam to to, że ja i jego dziewczyna mamy podobny problem ale różnił się sposób nazwę brzydko zabawy. I to, że dużo forumowiczów zgnoiło go

Gość bOngObOng
sweetasek może będziemy się nawzajem pocieszac xD coo ? i nosek do góry :) damy radę.. chyba ; }

Gość tragedia w pięciu aktach
zrób test

zgadzam się z bOngObOng forum jest po to aby sie radzić.. dla jednych pewne sprawy są jasne i zrozumiałe dla innych nie ale to nei znaczy że trzeba w taki sposób sie do nich odzywać... to tylko świadczy o naszej kulturze ;/

Nie gnoiliśmy go. Po prostu uznaliśmy temat za prowokację i tak go potraktowaliśmy. Zastanów się. Wrzucając odpowiednie hasła w Google uzyskasz w ciagu 5 minut więcej informacji niż na tym forum w ciagu godziny. Mamy traktować Cię poważnie ? :)

no tak ale można było to w całkiem inny i normalny sposób wytłumaczyć... racja ze na googlach znajdzie sie wiecej info ale tu na forum pyta się ludzi czyli wszystko z zycia wzięte a nie jak piszą w ulotkach itp

"no tak ale można było to w całkiem inny i normalny sposób wytłumaczyć..." Niestety przeświadczenie, że ktoś usiłuje zrobić z Ciebie głupka z miejsca rodzi rekację polegajacą na robieniu głupka z niego. To całkiem naturalne :)

Gość bOngObOng
przepraszam, że się wtrące.. ale chyba w życiu nie zaznaliście panicznego strachu.. to chyba normalne, że niektórych strach paraliżuje do tego stopnia, że przestają normalnie myśleć.. a swoją drogą na googlach są takie głupoty, że aż czasem żal dupe ściska :/ a informację są wyssane z palca.. też mogę napisać, że moja babcia jest w ciąży w kolanie i ma okres ..

Gość bOngObOng
i pytanie do klon : to po co udzielasz się na tym forum, jeśli coś uważasz za niedorzeczne?

Gość bOngObOng
jeśli klon bd na forum, to prosze o odp na moje pyt .