Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvbvbbbbvbvbcbv

Czy są tu dziewczyny, które wyglądają na młodsze niż są?

Polecane posty

Gość bvbvbbbbvbvbcbv

:)

Gość bvbvbbbbvbvbcbv
Ja też mam tyle wzrostu, ale to nie o wzrost chodzi ;)

Gość bvbvbbbbvbvbcbv
Tzn wzrost również, ale nie tylko ;)

Gość bvbvbbbbvbvbcbv
Ja mam 19 lat, od zawsze dawano mi kilka lat mniej niż miałam. W 1 liceum wszyscy myśleli, że jestem czyjąś siostrą z podstawówki :D Generalnie jestem szczupła i drobna. Wtedy mnie to trochę wkurzało, teraz też, bo chciałabym się już ubierać bardziej kobieco, ale nie chcę wyglądac na starą malutką (obecnie podobno wyglądam tak na 15 lat)

Gość multimedia
ja podobno tak mam 156 cm, twarz dosc zadbana, nie maluje sie duzo bardzo wielu ludzi twierdzi, ze wygladam na 20-23 lata, a mam 32 moj wzrost czasem mnie drazni, ale ogolnie rzecz biorac - nie robie tego afery i dobrze mi tym

Gość bvbvbbbbvbvbcbv
Jestem studentką :P

Gość juz nie dziewczyna
Kiedys zawsze wyglądałam na starszą,teraz po 50 siatce ludzie dają mi około 10 lat mniej ,myślę,ze nieźle.

troche to denerwujace jak cie ciagle pytaja o dowod, nie mozesz kupic alkoholu, albo co najgorsze jak do clubu wpuszczaja moje kolezanki ktore co skonczyly 18, a mnie pytaja o ID :o

dołączę ;) mam 25 lat, niedawno poproszono mnie o dowód w sklepie jak tacie fajki kupowałam ;)

Gość llpp
Nie wiesz, ze 99% kobiet na kafeterii nie moze w wieku 40 lat kupic papierosow, bo biora je za 15 latki?:D

moja siostra rok starsza miała taką przygodę-wchodząc z chłopakiem na jakiś festyn została zatrzymana jak kupowała bilet,babka jej mówi-Ty nie musisz kupować-dzieci do 13 lat mają za darmo:P a mi mówią,że wyglądam jak starsza siostra moich dzieci ;):P

Gość jygtcfj
ja mam 20 lat i też mi dają z 15 :O Tak już się do tego przyzwyczaiłam, że uważają mnie za młodszą, że kiedy podrywa mnie jakiś starszy facet, to zawsze mam ich za pedofili :D

Gość TeVionka
To i ja się dopiszę :) Mam 24 lata i też często musze w sklepie pokazywać dowód. Ostatnio wracałam z synem (3 letnim) z przedszkola i zaczepił mnie starszy facet i tak sobie rozmawiamy, bo szliśmy w tą samą stronę i wyśmiał mnie, kiedy mu powiedziałam, że to moje dziecko.. On był pewien, że to raczej dziecko starszej siostry, a ja mam jakieś 17 lat :D

Gość ale moj przypadekkk
No ja mam chyba najgorzej, mam 26 a wygladam na 17 :/

Gość bvbvbbbbvbvbcbv
Jak poszła zapisać się na prawko to facet do mnie mówi "No tak, ale kurs można rozpocząć dopiero 3 miesiące przed osiemnastką" :D

Gość TeVionka
Czemu najgorzej? Dla mnie to świetna sprawa, że wyglądam młodziej :)

Gość Usypiająca Kokietka
Ale zobaczcie jak można karierę zrobic na takim incydencie:D wszyscy by o tym pisali:D ze ma 50 a wygląda na 25;)

to chyba kazda z nas miała kilka mniej lub bardziej przyjemnych przygód związanych z wiekiem ;) ja np dosyć się osłuchałam jak byłam w ciąży z pierwszym dzieckiem:O

Gość jygtcfj
Jeżeli chodzi o mnie to nie muszę pokazywać dowodu w sklepie, bo i tak mnie każdy zna, więc wiedzą ile mam lat. Byłam już przyzwyczajona do tego, że chodzę bez dowodu i wybrałam się ze znajomymi na dyskotekę. Wszystkich normalnie wpuszczano, tylko mnie zatrzymano :O Musiałam wracać do domu po dowód :O Najgorsze jest to, że przede mną wchodziły 14 letnie gówniary :O

Ja mam 20 lat a dają mi 15-16 :P Jestem niska i z twarzy nie zbyt dorosła więc może o to chodzi xD Raz chcialam kupic wódkę to babka z góry stwierdzila ze mi nie sprzeda bo nie mam 18 lat. Spalila cegłe jak wyskoczylam z dowodem xD

Gość ano ja też wyglądam
młodo ... mam 27 lat a ludzie mnie biorą za maturzystkę lub studentkę pierwszego roku

Gość 75latka
Ja, ale mam 75 lat . He, he

Gość hahahhahahah
dobre :D :D :D

Ja mam 20 lat, a ostnio znajmoi taty dawali mi tak 15,16, 17 ;/ bylam porownywana z 12-stoletnia corka jednego z kumpli ojca ;/ przez chwil pare mnie to zmartwilo, ale potem stwierdzilam, ze to nic zlego :) w koncu, kiedy bede meic te 30 lat, to moge wygladac na jakies 5 lat mniej :) A o to chodzi by sie odmladzac, a nie postazac :) Jestem tez niewysoka, 168 cm . no i chudziutka , to mzoe dlatego :) nie wiem .

Mi tez ludzie odejmuja lat. Mam 25 a daja mi 20, to wina kurduplowatego wzrostu i okraglej buzi :)

Gość Anq25
Też należę do grona szczęśliwców...