Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inusiątko

Czy Wam panowie podoba się takie pragnienie u kobiety?

Polecane posty

Gość jak zalosna suka z ciebie
Inusiątko za ile wezmiesz do dzioba mojego brudnego pytongaa? jestes suka i to lubisz bede cie rznal w dupsko az bedziesz kwiczec jak zazynana owca ahhahahahaa

dobry doradca dobrze mówi,że mini nie wystarcza...:)wlaśnie!Dla mnie jest to niehigieniczne.Toteż ja zawsze gdy przychodzę do domu z miejsc publicznych to ubranie(spódnica.spodnie) do prania.Nawet mam taki nawyk,że w fotelu swojego samochodu nie siadam,jak siedzialam w jakimś tam miejscu,gdzie siedzieli inni.Róznie moglo być,mógł ktoś siadać...nawet bez majtek:):)

Kolega zmienił nick widzę. Załóz sobie od razu kilkanaście, żeby wszyscy uwierzyli jak wiele ,,was" jest :)

Gość jacek_placek
Po co to obrazanie Inusiatka, po co to podszywanie sie pod Nia i te chamskie teksty??? Forum sluzyc ma przekazowi mysli, a nie takiemu ohydnemu dzialaniu. Zglosilem niektore teksty do moderacji. Pozdrawiam Milych Internautow

Gość a ja uwarzam ze to jest
Inusiatko.....nie przejmuj sie,duzo tutak dzieciarni i idiotow! 🖐️

Gość jacek_placek
i czy moj krysztalowy gst przyczynil sie do tego ze mi nasrasz kochanie do buzi? ❤️ pozdrawiam i czekam na klocuszka

Każdy ma prawo do wyrażania swoich pragnień, po to jest to forum. Jednak jeśli ma ktoś ochotę obrażać, to niech założy sobie taki temat - jak okazać się totalnym kretynem :)

Gość ha toż to by był istny
zalew takich tamatów! :) Buziaki, Inusiątko 😘 P.S. Nie zaniedbuj innych tematów ;)

podnieca myśl braku bielizny, ale wolę zwiewne sukienki i spodniczki, ale to tylko podczas wiosny i lata :)

może w każdym momencie miec dostęp do mokrej muszelki, moge też i ja włożyć niepostrzeżenie paluszki, by po chwili z zaskoczenia dać Mu je do oblizania :)

no dokładnie - Ty wiesz, że nie masz bielizny, ale nie da się tego dyskretnie i kusząco pokazać ;)......chociaż gdybyś nosiła takie czarne bardzo obcisłe spodnie (były kiedyś modne), to jednak widać pod nimi brak sznureczków od bikini ;D Ewentualnie zobacz sobie wpisy 'kolareczki' z tematu o chodzeniu bez majtek ;)

Uwierz mi, że da się. Delikatny materiał opinający biodra i pupę, czyli zakryte ciało, a jednak działa na zmysły, bo widac ze pod tym nic nie ma :)

oczywiście, sterczące sutki na myśl o tym i o moim Ukochanym. brak bielizny, to brak majteczek i stanika.

Niektórzy czekaja na powrót do domu, aby zacząc się pieścić, inni wybieraja niekonwencjonalne miejsca :)

Gość Patrycja_H
Oj faceci, faceci. Przecież czuć na tysiąc mil, że "Inusiątko" to facet podszywający się pod kobietę. Taki niegroźny zboczek;-)

Gość Patrycja_H
Piszesz jak facet i tyle;-) Jestem psycholozka. Pracuje z osobami majacymi dewiacje seksualne. Jestem przekonana, ze jestes ok 16-20 letnim chlopcem majacym nieco dewiacyjne fantazje seksualne wynikajace z molestowania w dziecinstwie.

Gość Fawila
Oh, ah...jakież to urocze, że w miejscu publicznym Twój ukochany widzi Twoją "muszelkę"...nie ma to jak jak świecić sromem i zbierać syf z krzesełek :D