Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sywita

co ja zrobilam, zniszcyzlam zwiazek bo wrozka mi powiedzila ze mnie zdradza

Polecane posty

Gość sywita
no wlasnie, a ja mowilam czesto ze mi przeszkadza jak on sie z nia po pracy spotyka9poznali sie w pracy)a on mi wmawial ze cala grupa chodza na piwo itd.. ja jej osobiscie nie znam , wiem tylko ze jest mezatka

Gość lepiej
uwazac z wrozkami bo wiem cos o tym!!! bylam u 300 wrozek i sie 1% sprawdzil!!!!! wiec uwaga!!! Jak ktos nie wiezy to musze powiedziec ze to prawda bo sa w niecie wrozki mozna zadzwonic i dzwonilam przez 5 lat.Nic sie nie sprawdzilo, powiedzmy ze tylko ten jeden %. Takie duperele sie sprawdzily. One wszystkie umieja opisac czas terazniejszy ale jesli chodzi o przyszlosc to kit. No smiac sie mozecie,niby prowo ale to prawda co mowie bo sie uzaleznilam od wrozek i musialam codzienie wiedziec co bedzie dalej. Dlatego uwazaj lepiej one chetnie narbia czlowiekowi strachu zebys przyszla z powrotem na porady wrozki. jakby sie tak wszystko sprawdzalo to by klientow nie mialy.

Gość sywita
wiec mi dokladnie opisala czas terazniejszy, syt. w pracy , w domu rodzinnym , naprawde wszytsko sie zgadza, gdyby nie to nie uwierzylabym

Gość diabelnie
A po cholerę w ogóle chodzić do wróżki??? Nie ma gwarancji, że powie prawdę, a jest spore prawdopodobieństwo, że będzie mówić takie rzeczy, które w jej mniemaniu zachęcą Cię do kolejnych wizyt u niej! No i dlaczego facet nie może mieć koleżanki? To jakaś paranoja - przecież to, że się z kimś kumplujesz wcale nie oznacza, że masz mu ochotę wskoczyć do łóżka! Albo jesteś z gościem i mu ufasz, albo taki związek nie ma sensu, bo nasz świat jest koedukacyjny i jeśli koleś będzie chciał, to Cię zdradzi, z koleżanką czy z obcą osobą - co za różnica? A jak nie będzie chciał, to Cię nie zdradzi, choćby miał mnóstwo wylaszczonych koleżanek.

Gość sywita
juz pisalam , poszlam bo chcilam wiedziec czy moje podejrenia sa sluszne,o nic nie pytalam ona sama zaczela mi mowic , ze jest inna kobieta w jego zyciu, straszny mam metlik w glowie

Gość uuuttt
Wiesz to dobry znak - znaczy,że zależy mu na czymś więcej niż na twoim tyłku. Niektórzy na wieść: "Kochanie byłam dzisiaj u wróżki, powiedziała,że kogoś masz ! Ty draniu !" pogłaskaliby Cię po główce,olali albo obrócili to w żart. A on najwyraźniej traktował ten związek poważnie, uważał cię za inteligentną kobietę i poczuł się rozczarowny tym,że jesteś idiotką :)

Gość diabelnie
ok, jeszcze raz - u wróżki żadnych informacji nie dostaniesz na pewno, ona nie rozwieje żadnych wątpliwości, ona jest od tego, żeby Ci narobić w głowie mętliku, nie warto korzystać z takich usług!

Gość gość
Ja również jestem zadowolona z wróżby robionej u Pani Grażyny z http://wrozkagauri.pl

Gość gość
Po co się tu pytasz, wróżki zapytaj, durna babo