Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperowana na maksa17

Nie wiem jak to rozegrać /

Polecane posty

Zakochałam się z chłopaku z mojej klasy, nie gadałam z nim właściwie nigdy, bo on trzyma się ciągle z własnymi znajomymi, a na innych nie zwraca uwagi, od początku roku szkolnego tylko myślę o tym jak zwrócić na siebie jego uwagę ale nie potrafię, jestem zbyt nieśmiała:/ na początku miałam nadzieje, że mi przejdzie to zauroczenie ale z czasem jest coraz gorzej :( tylko gapie się na niego z daleka jak jakaś głupia a jak on mnie na tym przyłapuje to od razu odwracam wzrok robię się czerwona i staram się uciec z zasięgu jego wzroku:/ to nie jest moje pierwsze zauroczenia miałam już kilku chłopaków ale żaden mnie tak nie onieśmielał :/ co mogę zrobić by mnie zauważył ??

Gość za nauke sie wez lepiej

wiem, o tym, że matura się zbliża i tego też się boje:/ potem każdy na studia pójdzie gdzieś daleko i nigdy się nie dowiem co by było gdybym jednak jakoś jego uwagę zwróciła :((

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuui
biedne zakompleksione dziecie :P chcialaby a nie moze :P

jesli cie nie zauwaza to po prostu mu sie nie podobasz. lepiej spojrzec prawdzie w oczy i zajac sie kims innym, zamiast niepotrzebnie ludzic sie ze moze cos z tego bedzie.