Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszlastudentka

Studia, studia, studia...

Polecane posty

Gość przyszlastudentka

Witam. Mam takie pytanie. Wybieram się na studia humanistyczne ewentualnie społeczne I otóż - na świadectwie będę miała na 100% 2 z fizyki, chemii i może z matmy... Czy będą brali to pod uwagę przy rekrutacji? Z przedmiotow humanistycznych mam 4, mature myslę też dobrze zdam.

Gość pedagog...
humaniści a więc i ja kiepsko zarabiają zmykaj na politechnikę...

Gość przyszlastudentka
Nie chcę na politechnikę, wierze że uda mi się przebić, wierzę w swoje możliwości ;)

nie patrzą na świadectwo ukończenia szkoły- chyba że w szkołach policealnych

Gość przyszlastudentka
Dziękuje bardzo za odpowiedź. :)

Gość przy przyjmowaniu na studia
patrzą tylko na maturę :)

Gość 2 z chemii z matmy z fizyki
ja pierdole! nie powinni w ogole nikogo na studia przyjac na studia z 2 matmy, jakiekolwiek studia. no ale na humanistyczne własnie kazdy kretyn sie dostanie i skonczy. I tak , na pewno sie wybijesz, hehehe, tak jak juz to robisz,z tymi dwójami

Gość Anq25
w ogole powinni cofbnac egz na studia bo to jakis zart. srednia min 4,0 + egz.. Jak masz tyle dopow to podziwiam twoja pogode ducha i pewnosc ze zdasz mature... i niestety musze cie rozczarowac...naet na studiach humanistycznych masz statystyke gdzie sa zadania matematycznre wiec tak sie wylozysz...

Gość goodies
to zależy, jak ja w tamtym roku składałam na psychologię na UW to brali pod uwagę oceny końcowe z przedmiotów obowiązkowych :P nie wiem jak jest teraz, ale zazwyczaj pierdoli ich świadectwo, więc sobie dupy nie zawracaj 🖐️

Gość pogromczyni chujozy
"naet na studiach humanistycznych masz statystyke gdzie sa zadania matematycznre wiec tak sie wylozysz..." statystyka to jest gówno, nawet humanista z dwóją sobie z tym poradzi, wiem po sobie :P

Gość Anq25
jak mozna miec 2 z chemii i fizyki?! A z biol pewnie ledwo 3.......przeciez cale zycie sie kreci wokół tych nauk...nawet nie wiesz czemu srasz i po co oddychasz...dlaczego herbate zalewasz wrzątkiem a jak jest niskie cisnienie to boli cie glowa....

Gość Anq25
Za to myslisz ze bedziesz mędrcem jak pojdziesz na jakąś żenująca socjologie itp...