Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rokita_rakieta

Help me

Polecane posty

Gość Rokita_rakieta

Mam 21 lat. Tydzien temu stracilam dziewictwo z moim ukochanym z ktorym jestem juz od roku. Hmm spodziewalam sie okresu 6 stycznia....mam wszystkie okresowe dolegliwosci...jednakze pojawilo sie u mnie takze ogromne zmeczenie, drżenie rak...nie zakladam ze jestem w ciazy....nasz stosunek byl dla mnie zbyt bolesny....od razu po "wejsciu" zaczelam mocno krwawic. Hmm...nie wiem co mam myslec...co robic. Wiem ze wyda sie to lekkim zacofaniem w tych czasach, ale nie bylam u ginekologa....Jejku ja po prostu chcialabym miec juz ten okres pieprzony:( Co ja mam robic? Mialyscie podobna sytuacje? Help me:)

Gość Crazybohito
Witaj.Może po prostu zestresowałaś się za bardzo tym 1 razem, może za bardzo go przeżyłaś?Cierpliwości bo czasem kiedy zaczynasz życie seksualne może się przesunąc okres :)I nie denerwuj się bo tym jeszcze bardziej opóźnisz ciocię:)Jeśli nie będzie tylko ginekolog :)W końcu kiedyś trzeba do niego iśc.Pozdrawiam

Gość Rokita_rakieta
Crazybohito dziekuje. Pierwsza sensowna odpowiedz:)

Gość Jastarnia
Na pewno wszystko bedzie dobrze, nie wpadaj w panike. Nastepnym razem zabezpicz sie, zeby nie miec niespodzianki i spokojne nerwy. Krotko przed okresem, jest mniejsze ryzyko , zajscia w ciaze. A moze to krwawienie ma odgrywa jakas role.

Gość Rokita_rakieta
Zabezpieczylismy sie:) Wiem ze nie powinnam sie stresowac....i naprawde nie stresowalam sie tym...tak-przezylam, dlugo na to czekalam. A krwawienie nastapilo zaraz po Jego wejsciu....bolesnym z reszta:P ale przezylam. Ja juz chce ten okres:((