Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dkakrkikak

mama mi dzisiaj powiedziała ze jakby miała ze mną mieszkać to wolałaby...

Polecane posty

Gość Rokita_rakieta
ale w jakiej sytuacji Ci to powiedziala? Nieraz w czasie klotni z mama.....krzyczala abym sie wyprowadzila. Wiem ze to nieprzyjemne. Zwlaszcza jesli czujesz ze mowi powaznie.

jak czytam Twoje wypociny amorel to nie wiem dlaczego ale piesc mi sie zaciska :p stary jestes wiec nic dziwnego ze Ci sie karze wyprowadzic:p

obecnie mieszkam z nią w jednym pokoju. jest dużo pokoi ale tez jest dużą rodzina. zawsze marzyłysmy żeby sie wyprowadzić, ale nie ma kasy bo ja jeszcze sie uczę, jestem w 3 technikum:( teraz dostała wiadomość ze dostanie odszkodowane 24 tys i powiedziała mi ze nie chce nigdy ze mną mieszkać i szczęśliwym tonem powiedziała ze wykupi sobie miejsce w domu spokojnej starości (uradowana) :(

Gość Rokita_rakieta
ciezko mi sie wypowiadac. Nie wiem jakie macie relacje. Ja z moja mama mam naprawde dobre a pomimo to padly takie dziwne slowa;/ czasem sie mowi to czego sie tak naprawde nie czuje, pogadaj z nia. Zapytaj dlaczego tak powiedziala....? Kocha Cie przeciez....jest Twoja matka.

Gość czegoś nie rozumiem
czy Stara jeszcze nie poszła szukać poziomek w lesie ?

ale ja nie chce żeby mieszkała w domu spokojnej starości i tam umierała. na to co mi powiedziała aż mnie zatkalo po chwili milczenia powiedziałam ze nie będzie mieszkała ani umierała sama ze chce ja trzymać za rękę jak będzie odchodziła na tamten świat. ze nie pozwolę żeby była wtedy sama

Gość Rokita_rakieta
ale w jakiej sytuacji ona Ci to powiedziala?? dlaczego?? po co??

dobra nie chce mi sie gadać z wami a szczególnie z ignorantami ktorzy nie wiedza co to uczucia:( :( :( dzięki