Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hannahhha

Czy to wielki obciach?

Polecane posty

Gość Hannahhha

Szef wykupil artykul sponsorowany o naszej firmie i uznal, ze mam sie dac sfotografowac. Poniewaz winna bylam mu przysluge, musialam na to przystac. Zdjecie i okropny artykul (okropny bo o pierd..olach) ukazaly sie w bardzo poczytnej ogolnokrajowej gazecie. No i problem jest taki, ze podoba mi sie strasznie jeden pan (klient naszej firmy). Pan na poziomie. I teraz zalamana jestem, ze to durne zdjecie z durnym artykulem pogrzebie moje szanse u niego. Bo on bardzo chroni prywatnosc swoja. I pewnie uznal mnie teraz za glupia koze. Wiem, ze bredze. Powiedzcie, ze bredze. Powiedzcie, ze taka bzdura nie przeszkadzalaby wam?... Bo w firmie mi dzisiaj pieklo urzadzili. Smiechy, chichy, klienci prosili o autografy. I stad to moje bredzenie...

Gość kafegłąb
czemu obciach ? Reprezentujesz firme, to zaszczyt. A smieja sie bo ci zazdroszcza

wielkimegagigantyczny obciach, jestes skonczona, nawet nie MYSL ze kiedykolwiek sie z tego wygrzebiesz....

Gość Hannahhha
No dobra. Nie obedzie sie bez dodatkowego wyjasnienia. Ta praca, chociaz dobrze platna i w renomowanym miejscu, to nie jest cos, co chcialabym reklamowac... Robie wlasnie kursy zawodowe i dorabiam jako kelnerka. I to byl artykul o tej restauracji. U mezczyzny, ktory mi sie podoba i tak mialam od poczatku nikle szanse (tak mi sie wydaje, bo malo ktory facet chce sie chyba zwiazac chociazby z tymczasowa kelnerka). Ale wtedy pocieszalam sie, ze przeciez i tak odejde niedlugo z tej pracy i powoli naprowadzalam go, ze to tylko tymczasowe i ze mam inne wyksztalcenie i plany zawodowe... A przez ten durny artykul, jakby mi stempel na czolo dali. I to moze temu wlasnie panu przeszkadzac. :( Tak mi sie wydaje. :( Oczywiscie nie twierdze, ze zawod kelnerki jest gorszy. Ale powiedzmy, ze nie cieszy sie on uznaniem spolecznym. Tak jest i koniec.

'Tak mi sie wydaje.' klasyka kobiecych powiedzonek i zrodlo wieeeeeeeeeeeeeelu problemow.( niepotrzebnych)

Gość Hannahhha
Mam nadzieje, ze masz racje... Kurde no! I tak mi wstyd jak no!

Gość Hannahhha
Jestes wielka. Mam ogolnie nerwy ostatnio w rozsypce i reaguje jak kretyn. Ale Twoje zdanie "nie zaprzatac sobie glowy trywialnosciami" normalnie zadzialalo na mnie jak aspiryna na mocny bol glowy. Dzieki sliczne. :) Wytatuuje sobie to godzies, bo normalnie to jest to! :)

haha te baby no...nie widziałem normalnego faceta, któremu by przeszkadzało, że wybranka jest kelnerką, wbijcie to sobie do głowy kobity, że nie jesteście facetami i w brew temu co reklamują wyskie obcasy i przegrane brzydule po 30, nie musicie robić kariery żeby się podobać facetom:) "podoba mi sie strasznie jeden pan" fajna perełka, to on Cie straszy czy się podoba do cholery? ciao:)

Gość Hannahhha
Podoba mi sie strasznie i okropnie. :) I przerazliwie ciesze sie na jego widok. Koszmarnie marze o tym, zeby z nim byc. I potwornie bym sie cieszyla, gdyby on odwzajemnial moje uczucia. To byloby makabrycznie cudowne. :) Masz wiecej perelek i diamencikow. ;) Dzieki za nieco meskiej szorstkosci z potwornymi pokladami cieplych uczuc. :) Tez cie lubie. Ciao!