Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alola100

czy spowiadacie się z masturbacji?

Polecane posty

Gość alola100

pytanie jak najbardziej na poważnie

Gość alola100
czemu nikt nie odpowiada?

Gość Nicolka.....
Oczywiscie, zawsze ide do młodego księdza, zaczyją sie wtedy jąkać, czerwienic, oczy blyszczą od podniecenia.

Gość feeeee
jeden masturbant opowiada drugiemu masturbantowi,jak to robi,to dopiero zboczenie jest,hahahaha!!!

Gość masturexxx
ja się spowiadam - Mnie ksiądz zawsze pyta o szczegóły masturbacji

Gość ja raz powiedziałam że
się masturbowałam to mnie przepytał jak najgorszy zboczeniec , pytał o wszystkie szczegóły, Jebany pojeb ! już nigdy nie pójdę do spowiedzi bo księża to zboczeńcy :o

Gość no wlasnie mam...
15 lat i zastanawiam sie czy mam sie wyspowiadac z masturbacji??? MOze mi powiecie??

Gość no wlasnie mam...
Troche sie wstydze ale nie chce przed ksiedzem ukrywac bo wtedy spowiedz nie wazna. No bo co mam mu powiedziec ze codziennie jak wracam ze szkoly to se wale konia??A moze ze jade na manualnym?

Gość upupupupupupupupupupupupup

Gość mamy XXI wiek
i wierzycie w jakieś piekła, nieba, a przede wszystkim w to, że jak opowiecie o "grzechach" jakiemuś facetowi w czarnej sukience, to że to coś zmieni? :)

Gość dziewuchaaaaaaaaaaaaa
do mamy XXI wiek - pisząc taki bzdury uświadomiłas nas ze nie jesteś osobą wierzącą, a owe pytanie które autorka zadała skierowane jest raczej do katolików (oczywiście praktykujących);/

Gość no wlasnie mam...
Moze i swiat sie zmienil, ale Bóg nie zamknąl przed nami Nieba , z powodu tego ze jest XXI wiek

Gość mamy XXI wiek
dziewuchaaaaaaaaa i wierzysz, że się wino i chleb na pustyni mnożyło? A o wskrzeszenie umarłych modlisz się? A jak do domu do Ciebie przyjdą? Poważnie pytam.

Gość hhhhccava
Nie spowiadam się w ogóle.

Gość no wlasnie mam...
dziewuchhhhaaa A skad wiesz ze mamy XXI wiek to Ona

Gość no wlasnie mam...
dziewuchhhhaaa A skad wiesz ze mamy XXI wiek to Ona

do mamy XXI wiek- owszem wierze, jestem katoliczką więc wierze i jakbys chciala wiedziec to również się modle;) Ty jesteś niestety osobą powiedzmy hmm innego wyznania bo na pewno w coś wierzysz (nie ma osób nie wierzących) więc nie pisz rzeczy obrażających czyjąś wiare i nie zadawaj głupich kompromitujących Cie pytań.

Gość no wlasnie mam...
Moze i sie mnozylo skad wiesz ze nie? Po to to jest zeby wiezyc? Ci ktorzy wieza zostaja zbawieni za swoja wiare, a nie za to ze zobaczyli i uwiezyli jak jakis tam apostol, w tym wszystkim chodzi o to zeby wiezyc, to jest klucz do Nieba.

do no wlasnie mam... - hmm ona czy on, nie ważne;)

Gość mamy XXI wiek
W którym miejscu obraziłem Twoją wiarę? I dlaczego uważasz, że te pytania są kompromitujące? Nie widzisz, że treść obrządku może być kompromitująca, "jedzcie ciało moje" "pijcie krew moją". Wierzę, ale w ludzi, na pewno nie w jakąś mityczną istotę, która w zależności od humoru albo potopem, albo plagami egipskimi. Przede wszystkim uważam Jezusa za kogoś, kto wyprzedził swoje czasy, a o ile tysięcy lat to jeszcze nie wiemy, bo ludzie nie dorośli do jego nauk o miłości do istot żywych i poszanowaniu bliźniego, natomiast nie uważam go za boskiego syna.

Gość no wlasnie mam...
ja jestem on

Gość mamy XXI wiek
To raczej klucz to otępiania umysłu, zacofania i pieniędzy dla kościoła :)

Gość ja sie spowiadam i takze
demonstruje jak to robie, ksiadz to lubi i moze tez cwiczy rowno ze mna, nie wiem bo trudno sie wtedy skoncentrowac na tym co jest wokol.

możesz uważać co chcesz, masz do tego prawo a nazywanie księdza jakimś facetem w sukience niektórzy mogą uznać za obraźliwe. Jestem osobą wierzącą i jestem z tego dumna, uważasz że zmienienie np wody w wino to coś za pewne zmyślonego (nie prawdziwego) a ja musze Ci sie przyznać że przez modlitwe Pan Bóg dokonał również takiego cudu gdyż mi wiele razy pomógł.

Gość kama dama
Komu Wy się spowiadacie ? Księdzu ? Ksiądz pan na włościach zbiera pieniądze od ślepo zapatrzonych ludzi w Boga a potem wydaje te pieniądze na dziwki i dobre alkohole . Przeczytajcie ksiązkę pt. Byłem księdzem a dowiecie się kim jest ksiądz i komu się spowiadacie

Gość mamy XXI wiek
@dziewuchaaaaaaaaaaaaa ale to nie jest tak, że jakaś moc z nieba popłynęła do Ciebie, Ty sama sobie pomogłaś, przez mocną wiarę, autosugestię. Skoro jest efekt placebo, to wiele spraw udaje się, bądź się nie udaje przez to co człowiek przepracował sobie w głowie.

do kama dama - masz racje ale nie każdy ksiądz jest taki, niektórzy idą z prawdziwego powołania( szkoda ze tylko niektórzy)

nie spowiadam sie z niczego co zwiozane jest z erotyka ksieza to zboczency i tyle

Gość mamy XXI wiek
"żeby dzieci biskupów nie mogły dziedziczyć, zabroniono tym biskupom się żenić..." - chodziło o rozdział majątku kościoła, po to wprowadzono celibat. Normalny, zdrowy, młody facet, który przez dłuższy czas niema kontaktu fizycznego z kobietą, zaczynają się z nim dziać dziwne rzeczy. Natury i popędu się nie oszuka, są ludzie aseksualni, ale to jakiś niewielki odsetek populacji, stąd wśród księży tyle różnych przypadków dewiacji.