Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śpiący Leniwiec

Szukam drugiej połówki..........

Polecane posty

Gość PZU orange
otóz mylisz się:)

Rybka, doceniamy twą troskę o utrzymanie wzrostu gospodarczego, ale przy tym poziomie bezrobocia jakie mamy w kraju, pracodawcy z łatwościa zastapiliby nas kimś innym, gdyby uznali, że będzie to dla nich korzystne. Może po prostu oni nas lubią takich jakimi jesteśmy ? ;)

Gość Surowa Rybka
pzu orange ja mam zawsze racje

Gość Surowa Rybka
klon spoko - i dlatego nasi rodacy sa za granica np. w dobrych firmach i mimo dobrych tytulow - patrz wyksztalcenie - sa pozycjonalnie degradowani

"sa pozycjonalnie degradowani" No cóż, nie każdy ma tyle uroku osobistego, co my tutaj. Sposób bycia może wiekszy wplyw na twoją karierę niż terminowe wykonywanie zadań ;)

Gość Surowa Rybka
leniwcu - po prostu jestem najlepsza w szacowaniu prawidlowosci. Nie akceptuje slabosci oraz emocji. Bo w zyciu najwaznijesze sa praca oraz pieniadze :P

Gość Surowa Rybka
klonie kiedy zarabiam na siebie - czynie wszystko w trybie natychmiastowym jesli zarabiam na Olsa Skuzke - to robie w trybie spowolnionym! W zyciu chodzi nie o chwalenie sie ze ma sie np dwa studia podyplomowe robione w plocku - (de facto deficyty w zakresie kometencji intelektualnych ujawnia sie w 1 lepszej okazji) W zyciu chodzi o wysoka kreatywnosc, innowacyjnosc oraz wysokie zaangazowanie. Wysokie zaangazowanie i dbanie o interesy podwaladnych. A nie gaworzenie z podwaladnymi jakie sie felgi kupuje lub jakie przedszkole dziecku wybiera :P

Ja też zawsze byłem niezły w "szacowaniu prawidłowości". I wiesz co zauważyłem ? Mój pies potrafi kopać dziurę w ziemi do upadłego bo tak ma zakodowane genach. A ja wole się temu przyglądać z boku, bo też to mam zakodowane :)

Gość Surowa Rybka
leniwiec - nie ukrywam ze nie mialam okazji pracowac w trybie natychmiastowym - mam nadzieje ze bede miec po temu okazje w najblizszym czasie po wtore - zarobione pieniadze kumuljuja sie na szczyt 'ne cele. Generalnie nie narzekam.

Gość PZU orange
benzyny:p

Gość Surowa Rybka
leniwcu - ja nie kupuje na pokaz :P A osoba ktora sie chwali samochodem jest dla mnie pusta. Totalnie zakompleksiona.

Rybka, tak czy inaczej życzę spełnienia pragnień. Choć życiowe doświadczenie podpowiada mi, że spełnienie często prowadzi nas w ślepą uliczkę. Dochodzi 11. To znak, że trzeba brać sie do roboty ;)

PZU....a zapalkę w promocji dodasz? :P Rybka---widze światełko w tunelu...wiec może będą jeszcze z Ciebie ludzie ;) Klon....no coś Ty??? będziesz pracować??? :D