Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaajjjj

Facet flirciarz

Polecane posty

Gość aaajjjj
nie- zapewniam Cie ze nie ma :)

Gość Mialam takiego faceta 7 lat te
Mnie tez wszystko sie zgadzalo co mowil :) po latach wyszlo, ze nie mowil wszystkiego... albo mowil, ale w taki sposob, ze mu wierzylam :) Rowniez znalam jego hasla do maila i gg, spedzalismy razem prawie caly czas, nie bylo dziwnych smsow i telefonow :) On po prostu wiekszosc z tych dziewczyn poznawal w pracy (klientki) albo przy mnie niby-to-flirtujac, lub tez wymienial z nimi maile z pracy z 2 konta :P

Gość Mialam takiego faceta 7 lat te
Aaaa, I jeszcze bylam dumna ze mam takiego wspanialego szczerego mezczyzne, co to wszystko mi mowi. Ale Ty wiesz lepiej :P :P :P Wiec idz, nadymaj sie swoja niezwykloscia i daj sie zdradzic :P Ja mam naprawde w doopie Twoje zycie - czy sie uda, czy nie, czy zmarnujesz je czy nie :) p.s. jego obecna partnerka jest baaaaaaaardzo szczesliwa i spelniona... spedzaja razem mnostwo czasu... tylko zdarzaja jej sie watpliwosci :P ale wszyscy ktorzy uwazaja inaczej sa zazdrosni o jej szczescie

sluchaj autorko....sama tlumaczysz go przed soba. po co pytasz o rade? dopoki czegos nie odwali to ty i tak z nim bedziesz i bez godnosci znosic bedziesz jego flirty. laski z ktorymi flirtuje na pewno maja cie za idiotke

Gość daphne 20
no wlasnie przeciez on wyglada na potencjalnego zdrajce

Gość aaajjjj
no moze i tak jest- wiadome ze ja inaczej to wszystko widze niz osoby obok- i dlatego tez pytam o zdanie innych... zawsze osoba taka jak ja- na samym oncu sie o wszystkim dowiaduje i tlumaczy sobie rozne sprawy po swojemu... dlatego tez z ciekawoscia czytam wypowiedzi innych na ten temat

Gość jjjaaakkk
ja widze że szukasz wsparcia , oczekujesz potwierdzenia że dobrze robisz . Wchodzac do zwiąsku nie może byc żadnych wątpliwości albo sytuacj niepewnej . Musisz postawic sprawe jasno albo zmieni swoje postępowanie albo rozstanie . Lepiej odchoroawc pół roku niz stracic kilka lat

Gość aaajjjj
dzieki wam za wypowiedzi- dalo mi to wiele do myslenia i zmienilo "troche" obraz mojego zwiazku....

Gość daphne 20
i co masz zamiar z tym zrobić ?

Gość aaajjjj
a wiesz- porozmawiam jeszcze z przyjaciolka na ten temat... ale nie bede dalej tolerowac takiego zachowania, bo rzeczywiscie bylo tak ze jak on flirtowal z jakimis panienkami czulam sie jak idiotka... najpierw porozmawiam z nim powaznie na ten temat i przy najblizszym wyjsciu czy jakiejs takiej sytuacji wyjdzie czy zrozumie czy nie... jak zrozumie to dobrze, a jak nie- to tez w sumie dobrze- nie bede musiala juz wiecej na to patrzec

Jedno jest pewne - przy tobie ON SIĘ NIE ZMIENI. Choćbyś mówiła mu, że ci to przeszkadza, że cię to rani to on nie zmieni swojego postępowania - nie dlatego, że ma cie w dupie, czy że cie nie szanuje. Po prostu taki ma charakter a ty jesteś dla niego za dobra. zmieniłby sie wtedy, jakby trafił na hardą laskę, która sobie nie pozwoli na takie traktowanie. Tak więc masz trzy wyjścia: 1. Starać się mieć to w głębokim poważaniu i się tym w ogóle nie przejmować (minus: w końcu nie wytrzymasz psychicznie) 2. Dać sobie z nim spokój - tak jak już ktoś napisał - lepiej odżałować pół roku niż kilka lat życia (minus: na bank tego nie zrobisz, bo to za trudne i w ogóle masakra - zrywać z fajnym kolesiem, z którym wiązało się plany na przyszłość, bo on flirtuje z innymi laskami - z jednej strony głupi powód z drugiej strony wielki powód...) 3. Spróbować porządnie zawalczyć - postawić sprawę na ostrzu noża - powiedzieć na poważnie, że nie będziesz tego tolerować, postroić fochy - zero seksu (bo na przykład nie masz ochoty, bo cię wkurwił gapieniem się na inne lafiryndy) - minus: może mu tak bardzo na tobie nie zależeć, żeby zmieniać się aż tak bardzo... a wtedy kibel...pozostaje punkt 2...

Gość jezeli lubisz cierpiec
i zyc w ciaglym stresie i niepewnosci, to z nim badz dalej. Sa osoby, ktore kreci takie cierpienie duchowe, bo daje im jakies emocje, a bez tego emocji nie ma. Jezeli do nich nalezysz, to facet dla ciebie. Natomiast jezeli chcesz spokoju, bezpieczenstwa i pewnosci, to bedziesz musiala sie pozegnac z ukochanym, albo bedziesz bardzo nieszczesliwa. Zapewne Cie juz teraz zdradza, tylko o tym nie wiesz...

Gość aaajjjj
no dobrze, ni emoge byc pewna na 100% ze mnie nie zdradza, bo nikt tak naparwde nie moze... ale nie mam tez podstaw do jakis podejrzen... gdyby dostawal tajemnicze smsy, jaies polaczenia w tel mial , wiadomosci na gadu no to wtedy napewno myslalabym o tym

Gość nie flirciarz
aaajjj Znam kilku takich, co też flirtują tak jak ten Twój. Wszyscy co do jednego zdradzają swoje partnerki. Ich partnerkom też wydaję się, że są 100% szczerzy, skoro tak otwarcie przyznają się do tego. Pamiętaj o jednym - mężczyźni, jeśli się zmieniają po ślubie, to tylko na gorsze. Ten Twój jest zwykłym egoistą i nie liczy się z Twoimi uczuciami. Gdyby się liczył, to by nie robił z Ciebie pośmiewiska podrywając inne kobiety. Przepraszam, że tak piszę o Tobie (pośmiewisko), ale tak będziesz widziana przez innych - jako ofiara, ale z drugiej strony jako głupia, że się tak daje traktować. Będą się nad Tobą litować, ale uważać Cię za głupią. Przykre to ale prawdziwe. Mam nadzieję, że kopniesz gościa w dupę mocno i skutecznie, bo tylko na to zasługuje. Jest zwykłym kutasem z kompleksami, które musi leczyć podrywaniem kobiet. pozdrawiam

Gość aaajjjj
kude ciezkie to jest bardzo ale lepiej teraz sie wziac za to niz dalej w to brnąć :(

Gość redBullllll
smsz moyna wykasować, telefon wyciszyć, polaczenia wykasowac, to samo z archiwum, mailem. wystarczy pisac kiedy nie widzisz a pozniej delete. ile ci jeszcze trzeba tu napisac, zebys zrozumiala, że czas tracisz ?

Gość aaajjjj
no niby mozna to wszystko zrobic....ale to nie jest tak ze ja mu sprawdzam komorke czy cos i tam nie ma zadnych smsow- tylko ze on siedzac np 3 dni non stop ze mna ni eotrzymuja zandych smsow, ani ni ema telefonow od jakis dziewczyn... jak dzwonia to koledzy i normanie przy mnie rozmawia- zreszta- no wiem ze teraz mnie nie zdradza....ale fakt - moze zaczac.... moze i trace czas- ale przekonam sie o tym w najblizszym czasie...bo napewno nie zostawie tego tak jak jest teraz