Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śniąca-niewyspana

Śniło mi się, że wychodzę za mąż! Jak się obudziłam myślałam, że zawału dostanę!

Polecane posty

To znaczy cała akcja toczyła się jeszcze u mnie w domu. Ubierałam się i tak dalej. Nie wiem za kogo wychodziłam za mąż we śnie. Dziwne to wszystko, bo nie mam nawet chłopaka. Co taki sen może oznaczać?

Gość Nefri79
Oznacza pogodzenie przeciwieństw. Może to dotyczyć zewnętrznych spraw - konfliktów, sporów, często jednak chodzi o zlikwidowanie przeciwieństw wewnętrznych. widzieć czyjś ślub: śmierć własny ślub: przejściowe kłopoty asystować przy ślubie: dobre nowiny. Sen o ślubie jest korzystny dla kogoś, kto przystępuje do nowego przedsięwzięcia; oznacza , że śniący osiągnie swój zamiar. Jest dobry również dla kogoś, kto oczekuje czyjejś pomocy. Wszystkim innym sen o ślubie zapowiada kłopoty i troski. Jeżeli ktoś śni, że jego żona wychodzi za mąż za kogoś innego zmieni pracę lub może stracić swoja żonę, natomiast jeśli mężatka śni, że poślubia innego mężczyznę, możliwe, że jej mąż umrze lub rozstanie się z nim. Dokładną interpretacje tego snu znajdziesz na ezoforum.pl Podobne sny: 1.Fałsz Fałszywa osoba oznacza przeciwieństwo - człowiek ten jest wiernym i... 2.Karzeł przeciwieństwo olbrzyma; liczą się drobne emocje; często taki sen wywoływany... 3.Ślizganie na lodzie Informacja o ślubie. ... 4.Ośmiornica Wyraża lęk, odrazę. Może też oznaczać, że jesteśmy od kogoś... 5.Dusić się: oznacza wyzdrowienie albo sukces, który wzbudzi zazdrość otoczenia widzieć...