Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majnona

Krwawienie przed miesiączką?

Polecane posty

Hej dziewczyny powiedzcie czy wam się coś takiego zdarzyło albo co to może być.. Współżyłam w dni płodne ale okres spodziewanej miesiączki mam dopiero 22 stycznia. Teraz zauważyłam krew w śluzie.. Dlaczego tak? Nigdy wcześniej tak nie miałam..

no cóż... u mnie takie nadprogramowe jednorazowe krwawienie na ok. tydz. przed planowaną @ zdarzyło się dwa razy w życiu i oznaczało dwa razy to samo: ciążę :)

Gość jajo sie implantuje
zapłodnione oczywiście :)

Gość testonik
poczekaj z testem, im pózniej zrobisz tym większą będziesz miała pewność. Chociaż ja jestem ztym niecierpliwych i robiłem po 3 testy w miesiącu ;-) Są promocje w aptekach na testy wiec kupowałam zawsze większa ilosc ;-)

no coś Ty... najwcześniej w terminie @, jak nie wytrzymasz to nieco wcześniej można zrobić betę hcg z krwi... ale lepiej poczekać

Gość są testy po 6dniach
ja tak nie raz mam, ze np. 3dni przed @ mam plamienie potem nic i za kilka dni okres.

Gość a ja tez miałam kilka razy
śluz z krwią, ale to było krwawienie około owulacyjne, pierwszy raz kiedy jeszcze w ogóle nie współżyłam.

Gość saleminka8
ngLka dokładnie,ale ja bym się upierała przy tych hormonach,jak progesteron nawala to i plamienia są ;) nadżerka-różnie,ja mam a nigdy nie miałam plamień... każdy organizm jest inny

Gość nie jestes w ciazy

hmm ale byłam ostatnio tak z miesiąc temu u lekarza robiła mi usg i było wszystko w miare ok. Mam nie regularne cykle i biore progesteron- luteina ale to juz nie pierwszy raz wiec o spadku progesteronu nie ma mowy. Takie krwawienie mam pierwszy raz w zyciu w sumie to tej krwi bylo pare kropelek ale zauwazylam... miesiaczke powinnam miec tak ok 23 stycznia wiec jeszcze pooonad tydzien.. Sama nie wiem co to bylo

Gość Ja766332123333
tez tak miałam i tez była to ciąża.. :P

droga autorko! ja ciągle trzymam kciuki za Ciebie kciuki, więc jak juz znać będziesz rozstrzygnięcie to daj znać... pozdrawiam :)

Napisze na pewno 22 mam spodziewana miesiączkę jak nie dostane to zrobię test i zobaczymy :) dam znać ;* buziaczki

Gość gość
No tak, dokładnie, może i ciąża…ha, no weź Kobieto idź po prostu do ginekologa i będziesz wiedziała co i jak. Ja na Twoim miejscu bym nie zwlekała ani minuty dłużej. Mój ginekolog http://www.lekarze-kolber.pl/ w świetny sposób pokazał mi moją Fasolkę w 7 tygodniu, nie będę mówić szczegółów, ale to przeżycie niesamowite

Gość tracerr
witam. Zaniepokoiło mnie własnie takie plamienie jak u was, tylko w tym jest problem, ze nigdy czegoś takiego nie miałam. okres powinnam miec gdzieś 01 lutego. a z mężem współżyłam nie jednokrotnie. Staramy sie o dziecko, jednak moj cykl jest ruchomy także nie zawsze trafiam w dni płodne. co mam zrobic?

Gość Jagość
Witam mam nietypowy problem gyz ostatnie dwie @ mam tak ze tydzien przed @ mm jeden dzien krwawienia potem cisza i potem okolo 6 dni pozniej normalna @ nie wiem co sie dzieje

Gość Patronelkaaa
Witam jestem tydzień przed okresem zauważyłam właśnie ze od 2-3 dni mam plamienie które przypomina początek okresu tylko z dużą warstwą wydzieliny. Dużo czytam na ten temat jednak nie wiem co o tym myśleć

Gość Patronelkaaa
Miesiąc temu miesiączka spóźniła mi się o tydzień

Gość Ewla85
Mam 12 dni do okresu i na sluzie pojawiła mi się lekka smuga krwi i to odrobinka nigdy czegoś takiego nie miałam okres regularnie jeszcze przyjmuje orawin nie wiem co to może znaczyć