Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jonka09

Korepetycje z j.angielskiego

Polecane posty

Gość jonka09

Czy chodzicie na takie korki ? Ja sama sie długo zastanawiałam czy isc gdzies do studentów ,czy moze lepiej wybrac porzadne miejsce z wykwalifikowana kadra... Co myslicie ?

Gość fjele
wzięłam dla córki. 25 zł za godzinę z dojazdem absolwentka

Gość fjele
studenci biorą prawie tyle co nauczyciele. Lepsze lekcje indywidualne inż nauka w grupie będą zawsze lepsze.

kiedys chodzilam na korepetycje,jeszcze w liceum. Przeszlam przez rozne kursy w grupach,samodzielne uczenie sie w domu i prywatne lekcje indywidualne. I to ostatnie uznalam za najlepsze. Nauczyciel poswiecal mi cala uwage,bo bylam tylko ja jedna,mogl mi 10 razy tlumaczyc to samo jesli zaszla taka potrzeba. Teraz sama udzielam korepetycji,i jednak wiekszosc rodzicow woli, zeby dziecko mialo prywatnego nauczyciela,ktory poswieci mu te kilka godzin w tygodniu.

Gość jonka09
No tak ,tez myslałam o studentach ,ale co umei student 1-szego roku? On sie sam dopiero uczy. A moze znacie jakies takie miejsca ,w których po prostu pracuje wykwalifikowana kadra np. nauczycieli ?

Gość jonka09
Jesli chodzi o poziom mojego angielskiego to jest to Intermediate I na mature mysle ze za mało...

wybierz profesjonalistow! co tacy studenci po szkole Cie naucza, wybierz najlepiej platu :)

Gość takasobiestudentka
"No tak ,tez myslałam o studentach ,ale co umei student 1-szego roku? On sie sam dopiero uczy." Ja znam angielski od strony praktycznej, uczę innych poprzez mówienie, karzę czytać w jęz. angielskim, oglądać filmy itd. Jestem po liceum dwujęzycznym a obecnie studiuję w języku angielskim, więc "coś tam umiem" :P

Gość agggneska
Słuchajcie a co powiecie na taka szkołe ? http://www.jezykopedia.pl/ Moja koleżanka chodzi do Cosinusa i powiedziała mi własnie o takiej szkole, wiec moze własnie warto rozważyć :)

Gość kokotorf
najlepiej lekcje prywatne, wiem z doświadczenia. na 100% nie u studenta. najlepiej wykwalifikowany nauczyciel, co najmniej po anglistyce, dobrze jakby miał też ukończony kurs nauczania angielskiego np.

Gość gość
A własnie, moja siostra poszła na taki kierunek w Cosinusie - Język angielski we fryzjerstwie. Fajny kierunek jesli myslimy tez o tym zeby zostac fryzjerką.

Gość gość
Popieram. Jak uczyć sie to jednak od najlepszych. Bo to moim zdaniem przygotowanie w Cosinusie jest na pewno o wiele lepsze.

Gość gość
Czy wszystkie szkoły policealne sa bezpłatne ? Jak to wyglada ? Bo z tego co wiem w Cosinusie sie nie płaci.

Gość gość
Zadzwoń sobie do nich. albo sie przejdz i po prostu na miejscu o wszystko zapytaj. Najlepiej na miejscu sie dowiedzieć, bo wtedy po prostu masz info z pierwszej ręki.

Gość gość
Teraz takie szkoły jak Cosinus ciesza się duzym zainteresowaniem, ale to zrozumiałe, zwłaszcza wśród tych osób którym jednak nie udało sie dostać na studia, albo zdac matury.

Gość gość
Na pewno w Cosinusie jest bardzo wiele fajnych kursów zawodowych, dlatego jesli czegoś fajnego szukacie, to polecam odwiedzić własnie to miejsce.

Gość gość
Katrem wiedz że namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona